Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bár nem, jó ha összevissza van kötözgetve minden..:(
Nézesd át valakivel sürgősen!
ne aggódj,én is mikor megvettem küdhettem le Gerihez mert nekem is elektromos gondjaim voltak
meg ha le kapcsolom a világítást akkor a hátsó lámpa nem alszik el csak akkor ha le veszem a gyújtást
hát hogy a hátsó lámpába az eggyik izó az nem világított csak mikor a féket be húztam, az még nem is volna gond csak úresbe járattam és fel pörgettem 4 vagy 5 ezerig és akkor be villant hátsó lámpán mind a kettő izzó és annyira ég hogy ha be húzom a féket akkor nem látszik a féklámpa.
Ha neked van gyári nem fekete akkor én feketévé varázsolom.
mi a gond?
köszy, csak van vele már egy gondom és nem tudom mi lehet a baja
használd egészséggel
csak volt
ez Dákié :)
Hát igen, olyanra volna szükségem ami az első lámpát tarja és a vázhoz kell hozzá rögzíteni, az a taró szerűség mert az enyémen 3 helye meg van repedve.
Ha jol emlékszem Te akartál mitot venni? Sikerült ezek szerint?
Mire van szükséged?
valaki nem tud mito alkatrészeket vagy olyan bontot ahól lehet mitohoz alkatrészeket venni? előre is köszy
gyári fekete kormányvégsúly nincs vkinek?
hello, tudna nekem valaki segíteni abba hogy a mitomon üzemelt a hátsó lámpa és egyszer csak álladóan világít úgy mint az állat hiába veszem le róla a lámpát akkor is világít és úgy világít hogy mikor be húzom a féket akkor nem látszik hogy be van húzva a fék. mit lehetne evvel csinálni?
Helló!Kép nincs rola de ha érdekel akkor tok csinálni.nem rendszámos.a blokja most lett felujitva meg furva csapágyak kicserélve azota 1500km-ert futott.csak jött ez a hiba h nem adja rendesen a szikrát meg már nincs pénzem megcsinálni ezért adnám el.de csak egyben eladó.de lehet alkatrész ként is.email cimem:theworldismine01@freemail.huide irj
Nincs mit:D igy gondoltam érthető
Aham köszi! Akkor ennek utána fogok nézni... Köszi a képet! Üdv
Képed van róla?Renszámos?Blokk állapota?
Szevasztok!Nem érdek vkit egy c12-es hibás állapotba van.nincs meg az oldalso burkolat meg nincs benne aksi emg nem adja rendesen a szikrát.új idomok új hátso gumi.ha vkit érdekel irjon megegyezünk 90ezer Ft
Ezen a képen látszik:) a légszűr sarkainál lévőcsvarokat kell elszedni és akkro letudod szedni a fedelet és ott van a szivacs abba a fém keretben!
Aham köszi csak az a baj én semmiféle csavarokat nem látok ott. Meg a tank is ott van rajt nemmessze meg az oldallemezek is közrefogják... Szóval nem értem...
A légszűrő fedelet lecsavarozod 4 csavar, és alatta van a szivacs, azt csak kiemeled kompresszorral kifujatod esetleg benzinben átmosod és kész...
Nem én festettem, festő csinálta. 50et fizettem érte, ebből 30 volt a festék meg a kittek. De szerintem ennyit megért!
Üdv mindenkinek!
Evo-hoz keresek termosztátot! Ha lenne valakinek baráti áron vagy tudjátok honnan lehetne szerezni lécci írjatok! Köszi! Ja és még egy dolog... Valaki aki szakértő mesélje már el nekem részletesen hogy hogyan lehet kivenni a légszűrőt és megtisztítani! Dánke!
Üdv Zoli