Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

oks mihelyst közelbe jutok a motorhoz megnézem neked aztán ha van akkor szólok

a motorom még eladó! :)
Persze megyek érte! köszi!
köszi egyelőre egy tagtól várom a visszajelzést mert itt egyeztettem már egy bizonyos Ikerh nevű taggal csak még nem jelentkezett vissza hogy még meg van e neki. ha már eladta ő akkor majd megkereslek téged. hát lehet hogy tudok neked szerezni ha épp az a felület az előző oldal idomaimon. megnézem neked de egyelőre nem mondok semmit hogy mikor jutok el a motoromhoz. mert sajna nem itthon tartom. de mihelyst meg tudom nézni vagy rákérdezni megkérdezem neked. ha van lejönnél érte vagy adjam fel majd postán? (persze ha lesz csak) :)
Gery így néz ki vakuval a hengerem!
Hát nem tudom! Én mentem érte 600km -ert ( kecskemét )

Edem , van fejidomom csak plexim nincs hozzá!
Te nem tudsz nekem hütő takaro idomot , még az hiányzik nekem!
leteszed asztalra és vakuval lekapod,simán láccik akkor a kopás,mint pl itt:D
Hy!
A tiéd is teccetős,de elég messze lakol tőlem,és oda sajna nem tudok csak úgy leugrani megnézni.Ha van 5leted h oldjuk meg,állok elébe :)
ja még annyi hogy a gyári óra szerinti állás alapján durván 27000 km er van bent amiből én amióta nálam van mindössze 300 km ert tettem bele. a hátsó gumi egész jó állapotban saccra én 90 % körülire tippelem. az első már egy kicsit használtabb lehet hogy cserére szorul majd hamarossan.

ha minden igaz egész jól leírtam milyen állapotban van ha valakit érdekel keressen meg. szivessen válaszolok bárki bármilyen kérdésére. üdv mindenkinek.
Eladó a mocim ha valakit érdekel forduljon hozzám bizalommal amiben tudok segítek. képeket találtok az adatlapomon! megszereztem hozzá az idomokat egyedül a fejidom maradt el de az is beszerzés alatt van. talán még ezen a héten meglesz. amiket cseréltem: kipuff tömítés, hajtás komplett csere volt( első hátsó fogaskerék plusz lánc.) önindító, műszerfal. kérésre odaadom a régi alkatrészeket is amik rajta voltak. kivétel a lánc és a fogaskerekeket mert azok már a kukában végezték. :) ami munka van még vele: idomok fényezése, és az ülések. sajnos itt a környéken egyelőre nem találtam olyan embert aki rendbehozná nekem az üléseket. a motor 50 es pappírokkal van. próbáltam beszerezni hozzá a pappírokat hogy le lehessen vizsgáztatni de sajnos aki behozta magyarországra elhagyta azokat. így hát marad 50 esként. ha valakit érdekel vegyen fel msn re vagy írjon itt vagy mailben. Email és msn cím az adatlapon megtalálható: edem18@citromail.hu
Ennél jobbat már nemtudok csinálni nemvagyok Fényképezö zseni.
már uton van maholnap ottlesz multhéten kirepült
csinálok ujj képeket NEKED ok.
Mondta hogy használható a henger meghónolta amennyire lehetett!
Köszi!
Mitogeri! 3 hete igértél nekem egy plexit.
Várjak még rá?
jaja Ma Du.tán adtam be a Postára és megcsinálták a papírt rá.
Nagynehezen találtam egy megfelelö dobozt neki ami kibírja!
Fa lapból akartam dobozt csinálni de nemjött össze.
Beleraktam mindent membránt is!
Hé ombre,nagyon moslékok a képek,maradt benn karc vagy sem?ha nem akkor tudod mi az ábra.
igen van náluk azt hiszem futár is és van postai utánvét nekem pl mindig postán jött lehet hogy csak az van náluk de a lényeg a lényeg hogy házhoz megy a cucc :)
Mikka83 elküldted a blokkot?
Sajnos nekem az nincs!
Hello mindenki keresek dell"orto phbg 20 bs karburátorhoz főfúvóka keverőcsövet EZ262-es tipusszámút, ha valakinek van eladó kérem jelezze. köszi előre is.
Eladó a Mító HENGEREM!
Szia hsskft
Vagyok ám!
Még megvan a power szelepem!
Mikór talizunk?
Gondolom már raknád össze Rajtad múlik!
tel:0670/582-1519.
17-óráig dolgozok utánna okés az üzlet.
köszönöm szépen az infót!és ezt házhoz szállitják?gondolom
praktikus szerintem jól is mutat és jobb láthatóságunk vki nem tudja az árát?

Szélenergiával működő nagy fényerejű LED, a legjobb láthatóság érdekében
- BÁRMELY MÁRKÁJÚ sisakra (nem csak HJC)
Szia Gery.
Készvan a Hónolás!
Felrakom milyen is lett!Azt mondta a szakértö aki hónolta a Nicasil réteg nemfog leppatanni!
A hüvelyezést 13ezerért vállal!
Hónolást meg 3ezerért ha érdekel valakit.