Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Simán ráfújod a brigéciolt és vízzel leöblíted, ha duvábban olajos akkor vmivel átdörzsölöd
köszi a válaszokat
és h csináljátok dörzsölitek vamivel vagy kefével vagy h ?
Valaki segitsen akkár cimmel is!

A két takaró idomra van szükségem! Sos !

Köszi
mondjuk akkor inkább megpróbálom eladni hát ha valaki elviszi mert amúgy semmi baja csak annyi hogy nincs meg a pappírja igy nem lehet levizsgáztatni csak 50 esként használni. de akkor inkább már nem költök rá többet hanem akkor inkább eladom
igy van úgy hogy valamikor beszéljünk hogy fel tudjam adni a lábtartókat :) ahogy én is igértem ha még szükséged van rájuk
brigéciol
Brigetiol lehet nem jól irtam le
enyim is elado, akár rendszámosan is
hali
ti mivel szoktátok tisztítani a felniket az olajtól meg minden szutyoktól?
előre is köszi a válaszokat
hát block közeopet is cserélni kell... am lehet h nekem fog keleni a váz.. hallom megvetted az idomokat szabitól,voltam nála tegnap
hali nekem egy váz nagyon jól jönne! mennyiért tudsz csak vázat szerezni amihez meg van minden pappír? és valaki ezzel kapcsolatban tud valamit ha átépítem a motort akkor a motorszám miatt nem lesz gond meg hát akkor valahogy módosítanom kell az adásvételit is nem az előző tulajjal. vagy mi ilyenkor a teendő ha átépítem a mocit? ha valaki tudja mi a válasz kérem írjon.
sziasztok, keresek cagiva mito lámpakapcsolót, és powerszelep bowdentányért. Nekem Van egy kereklámpás mitozoz elsölámpa komplett.
msn skype is .
Ahogy gondolod megvan a Henger+Hengerfej.A power szelepet lehet megveszik de még megvan,
Komplett blokkom van!Gyújtás és karbi nélkül.
14-nél olcsobban nemadom a Hengert most lett meghonolva csak alapméretü dugo kell bele,Hengerfej 5 ezer Ft hibátlan.7 sebességes váltó,kuplung rész,Alu Deknik,lánckerék védö burkolat,stb....alkatrészeim vannak még..Pest-megyei vagyok.számom 0670/582-1519. Miki
Engem sztem érdekel, csak most megyek vissza suliba, és ne mleszek net közelbe, úgyhogy majd hétvégén egyeztetünk, hogy mi legyen, ha meglesz még.
Az már nem aktuális sajna... Az lett a mocimra!
Hello!

Én is árulom a mitom ha esetleg érdekel!

1994-es Rendszámos iá.: 290,000ft
csak poén volt
na ivan zt hiszitek mitotok van oszt kemények vagytok?
Haliho

Sebymito neked vannak idomjaid ugye? A fejidom plexije ha jol látom fekete... az mennyi lenne ?
köszi
aha 50es,de ha kell tok hozzá rendszámos vázat,ha vkit ugy érdekel:P
Hali!Na írjál lécci vmi email címet v msn címet,mert ha van rá időm és tudunk egyeztetni,akkor megnézném a vasat az egyik haverommal ;) Köszi!
írj már egy emailt nekem ,listával hogy még milyen cuccaid vannak meg egy telszámot.keres itt egy haver cuccokat

gilera@vipmail.hu

cső
Sziasztok.A henger elvittem meghónoltatni is már hibátlan lessz 14 ezer. Hengerfej,termosztáttal eggyütt meg 5 ezer Ft !hibátlan állapotban vannak.
szerintem a prox 20eft
Ez az a henger amiről képet betettél?de az megvolt huzva nem?