mondjuk akkor inkább megpróbálom eladni hát ha valaki elviszi mert amúgy semmi baja csak annyi hogy nincs meg a pappírja igy nem lehet levizsgáztatni csak 50 esként használni. de akkor inkább már nem költök rá többet hanem akkor inkább eladom
hali nekem egy váz nagyon jól jönne! mennyiért tudsz csak vázat szerezni amihez meg van minden pappír? és valaki ezzel kapcsolatban tud valamit ha átépítem a motort akkor a motorszám miatt nem lesz gond meg hát akkor valahogy módosítanom kell az adásvételit is nem az előző tulajjal. vagy mi ilyenkor a teendő ha átépítem a mocit? ha valaki tudja mi a válasz kérem írjon.
Ahogy gondolod megvan a Henger+Hengerfej.A power szelepet lehet megveszik de még megvan,
Komplett blokkom van!Gyújtás és karbi nélkül.
14-nél olcsobban nemadom a Hengert most lett meghonolva csak alapméretü dugo kell bele,Hengerfej 5 ezer Ft hibátlan.7 sebességes váltó,kuplung rész,Alu Deknik,lánckerék védö burkolat,stb....alkatrészeim vannak még..Pest-megyei vagyok.számom 0670/582-1519. Miki
és h csináljátok dörzsölitek vamivel vagy kefével vagy h ?
A két takaró idomra van szükségem! Sos !
Köszi
ti mivel szoktátok tisztítani a felniket az olajtól meg minden szutyoktól?
előre is köszi a válaszokat
msn skype is .
Komplett blokkom van!Gyújtás és karbi nélkül.
14-nél olcsobban nemadom a Hengert most lett meghonolva csak alapméretü dugo kell bele,Hengerfej 5 ezer Ft hibátlan.7 sebességes váltó,kuplung rész,Alu Deknik,lánckerék védö burkolat,stb....alkatrészeim vannak még..Pest-megyei vagyok.számom 0670/582-1519. Miki
Én is árulom a mitom ha esetleg érdekel!
1994-es Rendszámos iá.: 290,000ft
Sebymito neked vannak idomjaid ugye? A fejidom plexije ha jol látom fekete... az mennyi lenne ?
aha 50es,de ha kell tok hozzá rendszámos vázat,ha vkit ugy érdekel:P
gilera@vipmail.hu
cső