nekem a termosztát nem nyitott,60-70 fok körüli az ideális,ha bemelegszik
a váltóm 9 felett befeszül és nem vált
a lánc meg a kerekek fontos,a gumik is,ilyenek
kérdezd meg mikor volt felújítva,milyen olajat kapott!
nézz meg mindent,h működik-e,világítás,power,visszajelzők
sokat elárul,h egyforma csavarok tartják az idomokat vagy 30 különböző
telószimering ne follyon,hintáztasd a hátulját is,h rendbe van-e a tag is
vázon ne legyen sérülés,ütés
ennyi jutott eszembe,sok sikert
Hát ugye letisztitani mert uszott a rektebe Aztán lehet fatert sikerül rávennem h ha egyszer már szét van szedve akkor legyen msot meg a generál és akkor nem kell megint szétburitani... Csak ugye nekem per pill motorjára egy fillérem sincs szal, rajta múlik h kitud-e segiteni:D:(
léynegében arra amit Wima leirt! A power akkor jó ha ráadod a gyújtás és nyekreg 2őt.. ha az megse szólal akkor a power az szar... meg próbáld ki azért h megy remélhetőleg ha vmi nem stimmel észre veszed...
egy motor olyan belűlről amilyen kívűlről!de ne csörögjön,lehetőleg tudjon adásvételit mutatni h kitől vette,teleszkópszimeringekre,láncra,arra h MŰXIK E A POWER!
Hello. Lécci segítsetek holnap megyekmitot nézni és abba kérek segítséget hogy mire figyeljek oda a vételkoz
honnan tudom meg állapítani hogy jó vagy rossz a motor?
Köszy
Látom készlettél a Míto fényezésével gondolom fárasztó volt neked is!?
Megcsináltuk a gyujtás elektronikát kicseréltük a Trafot és a fekete kockát kapott egy japán cuccokat a Mítom.
Hali! t-bone2 bocs hogy megint zargatlak tényleg az utolsó lesz nem tudod véletlenül hogy ki volt az elötted lévő tulaj hogy tudjak beszélni vele erről a mociról? a képen talán felismered. még régebben beszéltünk is róla a pappírok miatt. szeretném valahogy előásni azokat a pappírokat hát ha még is szerencsém lesz csak ahhoz tudnom kellene hogy ki volt az első tulaj aki behozta külfödről
hallli ti milyen légszürőt használtok ? van értelme a gyárit lecserélni valami sport légszürőre ?
és mége mindig a kérdésem mennyi olaj kell a blokkba/ vagy váltó nemtom lécci valaki irjon ezekre
jah és a kormány lengés csillapitó csak nekem lötyög előre hátra felvogatásnál vagy másnak is? szal fixnek kell lennie ?
na mindegy majd beszélek megint ezzel az ismerősömmel hogy akivel beszélt az a muki pontossan milyen szervhez tartozik vagy hova valósi hogy meg tudja csinálni
és talán utána többet tudok majd mondani
Az enyém is eladó...