Szia! 10 ezer és előre utalás esetén én állon a postát, de jó nekem az utánvét, csak akkor nem állom a posta díját. hibátlan állapotú! Ha érdekel vegyél fel msn-re.
kiváló, akkor holnap. 11ig melohelyemen vok, utána el tudok indulni. a számom tudod, hivj. A lámpakapcsolo gondolom nincs neked. ha mégis átveszem. Skacok kéne nekem egy powerre való bowdentányér, ha van valaki hivjon. üdv mindenkinek. Gábor 06306420248
Értem holnap megoldható a tali nemtudom merre laksz de Pillisig eltudok menne 4 es ut vagy az M5 ösön Alsónémediig.
A fényezés megoldható de látni kell a mocit!
DE sok munka van egy full idomos mocival!
De megéri ha sajátod!
Ma dolgozom, holnap lehetséges hogy elmegyek valameddig, figy van lámpakapcsolód? eltörtem reggel és nagyon kéne. adj egy számot vagy msn-en vegyél fel skype is vok hsskft. üdv
A fényezést elvállalod?
Kawazöld Telibe fujás lessz láttam a mitod fasza lett. Az enyémbe is kéne felirat, de ne 50-est hanem 10, és elé egy ZX. No majd megdumáljuk. szevasztok
hsskft !
Figyu Te merre leksz pest-megyében?Legfeljebb kettönk közt talizhatnánk,mert a postai utánvételt nemszeretem nézd meg milyen és kész!
Nemnagy távolság van köztünk.
Te érdeked mert elfér a szelep nem kér kenyeret.
Üdv.
Mennyi?
Síkitson akit érdekel.
Csak BLOKK alkatrészek.
Én 17 ig dolgozok!csak utánna jó nekem!
Látom Te is 50-esként használod.
elado lett a mitom,nagybbra váltás miatt. ha vkit érdekel,irjon,garantáltan kinütő,költségmentes álapot,ki lehet próbálni .
a legujjabb szarom
A fényezés megoldható de látni kell a mocit!
DE sok munka van egy full idomos mocival!
De megéri ha sajátod!
A fényezést elvállalod?
Kawazöld Telibe fujás lessz láttam a mitod fasza lett. Az enyémbe is kéne felirat, de ne 50-est hanem 10, és elé egy ZX. No majd megdumáljuk. szevasztok
Figyu Te merre leksz pest-megyében?Legfeljebb kettönk közt talizhatnánk,mert a postai utánvételt nemszeretem nézd meg milyen és kész!
Nemnagy távolság van köztünk.
Te érdeked mert elfér a szelep nem kér kenyeret.
Üdv.
Új mito hengerek eladók!
érd: 06-30-855-76-33