Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bocsi,ma egesz nap csajpajtással voltam nálunk, majd jövöhéten kitalálunk rá vmit;) de a gáz az h akkor is csak vasarnap érek rá.. ha esteleg jo neked.. de majd msn-en lebeszéljük
Szeva mikka, a helyzet hogy kell a power de nem tudok vele összefutni ugyhogy szerintem add fel postán. ha adsz egy számot felhivlak. Hallom fényezö vagy, majd nyáron beszélgetnünk kéne egy kawa zx10 teljes fényezéséröl de majd azt megdumáljuk. csörgess meg és visszahivlak. 06306420248
egyelőre hét közepe óta nem beszéltem vele. de én mondtam neki mivel a héten nem vagyok még munka miatt. és úgy beszéltem meg vele hogy a most következő héten majd ismét keressük egymást itt fórumon. úgy hogy majd nézegesd és biztos hogy majd tudsz vele beszélni te is. nekem már csak a fejidom hiányzik. kész szenvedés volt a többit megszerválni :D de megérte. hamarossan fel is kerülnek aztán már csak egy baj lesz vele hogy nem tudok mocizni. csilli villi lesz és kénytelen a garázsban maradni :( piszok rendőrök. mindenki motorozik már előkapta mindenki én meg max nézhetem őket. :) de sebaj jelentkeztem nagy moci jogsira legalább majd ott ülhetek már egyen :D de még az is mikor lesz te jó ég. Amúgy valaki hallott már a Rieju mociról? esetleg valaki tapasztalat ezzel kapcsolatban? most találtam 125 ös modellt 590 ezer zsir új. igaz nem olcsó de hát a fene ott eszi bár inkább egy Aprilia RS125 ös kellene alám de hát az már nagyon drága for míí :D vagy majd maradok a Mitóknál... :)
Gabi mi legyen a Pover-szeleppel kell vagy nem?
Beszéltél a Falvai ismerösöddel?
Hello!

Hát nekem van de azok nem eladok amin az indexek vannak más minden eladó!
Edem20! Neked már sikerült Ikerh-el egyeztetned idom ügyileg? Nekem hétfő óta nem irt. de jövőhétre, vagy azutánira már esedékes lenne a dolog... De ha vki tud oldalidomzatot szóljon (csak ne legyen törött/repedt/hegezstett stb)!
végülis az a gyári
Én Champion N2C-t hazsnálok
kösz:D hát a rezó az még csak kísérleti szinten van,mert közelről akadnak mély rozsdafoltok, meg a fele festék rajta,szóval,ha lakkozva akarnám lenne még meló
a gyertyám most br9es, hidegben vettem,nem pörgetem 10,5 fölé,jó időben max kap egy 10es eg-t
Akár ma is:D Csak vmit kell találni amivel letudom akasztani:D
érdekel hát..csak nem lattalak msn-en, szerztem hozzá fasza dobot:) mikor tudnan meglesni?
Téll. Rezó érdekel akkor?
frankó..:D a rezót simán lakkozhatnád is ztem:)
amúgy miylen gyertyát hazsnálsz?
aha,du fél1kor átutaltam ..nem tom mikor érkezik+a számládra
Mító blokk alkatrészt senki nemakar venni?
Köszönöm az elismerést!
Majd ha meglessz a rendszám+jogsim 125 ös lessz rajta!
Addig elfér az 50es rajta!
szasz,lovét elküldted?
viszont lenen 1 problematika..: total be van csavarva az alapjaratállítóm, a levegőcsavar 2 fordulatra nyitva, a karbi teljesen tiszta.. mégis alig van alapjáratom..
tippeket, ötleteekt várok..
helyzetjelentés:
frankó lett a fékem, egy mito főfékhenger jóvoltából,igaz h felférjen a kapcsoloim mellé a jobb csutkára, szét kellett szabnom vasfürésszel az eredeti fékkart, de szép és funkcional.. idomfestés+ lámpák felnyomása..és kész is
okés,akkor viszont az 50es felirat kár de tényleg nagyon szép!
Hi all!Emelő nélkül ki le lehet cserélni a gumit?

Mert kértem töbször is hogy valaki adjon emelő méretet de nem reagáltak rá

Szóval ha van valakinek emelője és ideje akkor lemérné nekem?
És mondjuk egy képpel demonstrálná a méreteket?
Előre is köszönöm.
Randy a Mítomon egy Darab matrica Sincs!
Minden airbrash-munka!
Sajna a rendszám nincs még rajta de megvan az elözö tulajnál most intéztem küldje el!
én tegnap láttam egy mitot Debrecenben piros fehér volt és ment józsára
ma nem motorozott vki véletlenül Debrecenben a Széchenyi uccán ?
piros mito a faridom fekete ojann mint sebymito-é
ja értem!

Meg lehet probálni! Viszont lassan megyek fuvarba de holnap fennt leszek neten és megoldom! Addig is felveszlek msn -re! ok?

ezzen a képen látni a kipufogom!