Grat hozzá! Szép,igényes kivitelezés,csak a rendszám hiánya meg az első sárvédőn az a nonfiguratív matrcia szúrja a szemem,de nem sértésből mondom,de ne vedd annak! Jah meg sárga bőr nem lesz a hátsó ülésen? Nekem az a gond kevés az időm meg most még a pénzem is,de ez a cél:
pár kép a mostani helyzetről:
- a rendszámom nem elég,hogy repedt és két darabban van,még csak nem is uazon rendszámtábla 2 darabja
- a hengert brigéciollal letakarítottam,lefújtam a víztér zárókupakját
- a rezóról leszedtem az előző festést
nekem teccik:D csak az 1000es gixxerrel ha jólláttam ien forgalmas úton nemlehet meglógni meg ilyne helyeken ha talán mátrába lett volna aztmondom ezazhaweeeer:Dja és sztem nemnagy cucc amit kapott érte:) még 100pénz sem pénz érte hogy megakart lógni meg piroson át mindnehol át
Cilindro montato sulle Mito Ev più recenti, esso è molto simile al 73037 ma leggermente meno performante a causa delle leggi Euro sull"inquinamento.
Valaki lefordíthatná nekem
sp henger 50ezer fix fejjel,ez az a401 annyiban más mint a többi hogy máshogy van elhelyezve a segédkipuffcsatorna,teljesítményvesztésről nemtudok.csak az uj mitokat ugye nemugy karburálták mint a régit...üdv
Hello, ennek örülök. Ezt a hengert mondtad már a multkor h módosítottak rajta vmit környeztvédelmi okokból ez mit jelent ? teljesítményben nem tudja ugyan azt mint a régiek? jah és az sp hengered mennyiért adod?
hát 50-es meg 25ös meg mittomén, nyáron majd lesz 250 is, de lehet ink ien simontornyai motorosokra fog épülni az oldal pontosan még nem tom... de teszt mindenkép kell, én például 125világa oldalon lévő teszt alapján (is) választottam az NSR-t még annak idején
Nem értek hozzá!
Én majdnem 3 Hónapig csináltam mire teljesen készlett!Blokk,idomok,felnik,váz stb...
De szerintem Egyedi lett!
Üdv.: Laci
- a rendszámom nem elég,hogy repedt és két darabban van,még csak nem is uazon rendszámtábla 2 darabja
- a hengert brigéciollal letakarítottam,lefújtam a víztér zárókupakját
- a rezóról leszedtem az előző festést
the end
csakhogy mm-re ugyanaz a 2.
Valaki lefordíthatná nekem
ez 2ts
Milyen oldalra gondoltál? csak 125ös 2tk lennének rajta? annak sok értelmét nem látom mert már van ilyen, de azért sok sikert hozzá