Helló Mitogeri! Először is bocs h ide irok, de máshol nem tudtalak elérni. Az a helyzet h szeretnénk csinálni a haverokkal egy olyasmi oldalt mint a 125.vilaga.hu, vagyis inkább ilyen 2t oldal lenne, nah de nem is ez a lényeg, hanem h nem bánnád-e ha kimásolnánk azoknak a motoroknak a tesztjeit amivel mi még nem találkoztunk, persze csak ideig-óráig, pontosabban nyár első hetéig :D mert akkor ha minden jól megy lesz nálam pár 25-ös gép néhány napig...
Én már 1szer kifizettem neked ugyhogy ne fenyeges! Az hogy Te mit csináltál a pénzel vagy hogy átvetted e az engem nem érdekel! Én ma ujbol feladtam a pénzt de csak azért hogy ne legyen köpködés! De nyugodtan gyere csak le és megbeszéljük! Itt meg ne sároz be olyanért amit nem tettem! Szoval vond vissza a vádaskodásaidat mert ez nem fer! Megmondtam küld el a papirt és elintézem azt a pénzt is amit adtam hogy visszakerüljön hozzám feltéve ha még nem vetted Te fel , ne rajtam akarj megazdagodni! Amugy meg nem a Te idomaidat árulom! De ha valami nem stimel akkor nyugodtan gyere le és megbeszéljük, várlak!
sebymito ahoz képest h az idomokat még nem fizeted ki látom már el is adod őket csak azért megérdeklödném ha én jo hiszemuen feladtam neked mert h te kifogod utolag fizetni akkro igy 1 honapja ki is fizethetnéd mert ha le meünk mondtam h duplája lesz meg csunya is lehet ennek a vége
nekem van 1 zsiruj A0401-esem,gyári új,és egy 81782 hozzávaló fejjel.......
jókis sp nincs minden bokorban.
Hengeredejm meg még mindig van,....
Zsiruj mito power elektronikák...
06705540998
Nyitva hétfőtől péntekig 07:00-tól 16:00-ig. Szombaton és vasárnap zárva
CÍMÜNK: 2339 Majosháza Fő út 1. a térképhez klikkelj ide
A raktár telefonszáma: 06-24-486129
GPS pozició : N47.26364 - E19.00613 és ha nincs navigációd, akkor itt egy TÉRKÉP
fogd a mobilt és hivd fel öket egy telefont megér. szevasztok
köszike igyekszem megfogadni amit mondtál csak egy baj lesz vele hogy mikor fogok eljutni majosházára :D mert az megint 250 km er tőlem :( valaki nem lakik ott a közelbe aki megnézné nekem hogy van és lenne oly rendes és írna vissza? azt nagyon megköszönném thx for all. wide road and cheap fuel for all motorbikers :)
Üdv!
eMM
Többiektöl bocsi az Off -ért!
Szép napot!
jókis sp nincs minden bokorban.
Hengeredejm meg még mindig van,....
Zsiruj mito power elektronikák...
06705540998
Sok munkám volt.
Bocsi ma megnézem!
6-ra jövök.
Akinek van emelője a mocihoz az lemérné nekem és leírná az adatokat?
Előre is köszönöm.
"92-es Mitohoz tudna valaki oldalkitámasztot ? nekitolattak és totál elgörbült...! előre is köszi :)
MSN:buby.bodnar@hotmail.com
e-mail: bodnar.bodnar@ent.hu
ha lehet ne itt irjatok hanem msn-en!
cserélhető is ráfizetéssel egy Honda CBR 900 RR fireblade
Nyitva hétfőtől péntekig 07:00-tól 16:00-ig. Szombaton és vasárnap zárva
CÍMÜNK: 2339 Majosháza Fő út 1. a térképhez klikkelj ide
A raktár telefonszáma: 06-24-486129
GPS pozició : N47.26364 - E19.00613 és ha nincs navigációd, akkor itt egy TÉRKÉP
fogd a mobilt és hivd fel öket egy telefont megér. szevasztok
Most sajna megyek fuvarba de este fél 11 körül leszek
Szivacsos?
Fényképed van?