Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló Mitogeri! Először is bocs h ide irok, de máshol nem tudtalak elérni. Az a helyzet h szeretnénk csinálni a haverokkal egy olyasmi oldalt mint a 125.vilaga.hu, vagyis inkább ilyen 2t oldal lenne, nah de nem is ez a lényeg, hanem h nem bánnád-e ha kimásolnánk azoknak a motoroknak a tesztjeit amivel mi még nem találkoztunk, persze csak ideig-óráig, pontosabban nyár első hetéig :D mert akkor ha minden jól megy lesz nálam pár 25-ös gép néhány napig...
Felraktam egy Mitos vidi-t a fan-oknak!
Üdv!
eMM
Én már 1szer kifizettem neked ugyhogy ne fenyeges! Az hogy Te mit csináltál a pénzel vagy hogy átvetted e az engem nem érdekel! Én ma ujbol feladtam a pénzt de csak azért hogy ne legyen köpködés! De nyugodtan gyere csak le és megbeszéljük! Itt meg ne sároz be olyanért amit nem tettem! Szoval vond vissza a vádaskodásaidat mert ez nem fer! Megmondtam küld el a papirt és elintézem azt a pénzt is amit adtam hogy visszakerüljön hozzám feltéve ha még nem vetted Te fel , ne rajtam akarj megazdagodni! Amugy meg nem a Te idomaidat árulom! De ha valami nem stimel akkor nyugodtan gyere le és megbeszéljük, várlak!

Többiektöl bocsi az Off -ért!

Szép napot!
sebymito ahoz képest h az idomokat még nem fizeted ki látom már el is adod őket csak azért megérdeklödném ha én jo hiszemuen feladtam neked mert h te kifogod utolag fizetni akkro igy 1 honapja ki is fizethetnéd mert ha le meünk mondtam h duplája lesz meg csunya is lehet ennek a vége
nekem van 1 zsiruj A0401-esem,gyári új,és egy 81782 hozzávaló fejjel.......
jókis sp nincs minden bokorban.
Hengeredejm meg még mindig van,....
Zsiruj mito power elektronikák...
06705540998
Szia,henger jó freecciára is!most jöttem hollandbol azért nemirtam eddig.zsiruj.
Csáó Randy.Ma nézem meg tegnep nemvoltam a mühelyemben!
Sok munkám volt.
Bocsi ma megnézem!
6-ra jövök.
Hali all!
Akinek van emelője a mocihoz az lemérné nekem és leírná az adatokat?
Előre is köszönöm.
Msn -en elküldöm! Felvetelek!
Mikka a hengerfejet megnézted? :)
Sziasztok!

"92-es Mitohoz tudna valaki oldalkitámasztot ? nekitolattak és totál elgörbült...! előre is köszi :)
miket nem találok
780Euros (avec culasse SP et piston SP) milyet mehet
Cagiva MITO 93-as totál generálozottan, uj gumik, lánc, lánckerékszett, RENDSZÁMOS de nincs müszaki kismotorként futott. az ár 250e Huf
szükséged van azokra a a lábtartókra?mert megvenném ha nem vagy esetleg ha megmondod hogy hol tudok olyat szerezni azis jo!
Helló Mindenkinek! Cagica Mito 125/50 est keresek!Kocka lámpás és nem kerek lámpás! Szép állapotu..motorikusan jó legyen.ár: max 320 000!a szin mind1

MSN:buby.bodnar@hotmail.com
e-mail: bodnar.bodnar@ent.hu

ha lehet ne itt irjatok hanem msn-en!

cserélhető is ráfizetéssel egy Honda CBR 900 RR fireblade
köszi az infókat egy telót tényleg megér. még egyszer köszi üdv
MOTORKERÉKPÁR BONTÓ MAJOSHÁZA

Nyitva hétfőtől péntekig 07:00-tól 16:00-ig. Szombaton és vasárnap zárva
CÍMÜNK: 2339 Majosháza Fő út 1. a térképhez klikkelj ide
A raktár telefonszáma: 06-24-486129
GPS pozició : N47.26364 - E19.00613 és ha nincs navigációd, akkor itt egy TÉRKÉP

fogd a mobilt és hivd fel öket egy telefont megér. szevasztok
köszike igyekszem megfogadni amit mondtál csak egy baj lesz vele hogy mikor fogok eljutni majosházára :D mert az megint 250 km er tőlem :( valaki nem lakik ott a közelbe aki megnézné nekem hogy van és lenne oly rendes és írna vissza? azt nagyon megköszönném thx for all. wide road and cheap fuel for all motorbikers :)
oksa, elküldöd a címedet és én postázom is
Akkor kell szerintem!
Most sajna megyek fuvarba de este fél 11 körül leszek
Hát kondolom,hogy jó.Markolat sztem nem típus specifikus. Nem szivacsos
És ez jo a mitomra?
Szivacsos?
Tessék
Hello!

Fényképed van?