Hi mindenkinek. Tudod hol probáld meg Majosházán. az ország egyik legnagyobb motorbontója, 2 éve ott vettem zzr400 hoz rendszámos vázat, de nem olcsó azt tudni kell, föleg a mito kategoria, mivel ott is tudják hogy az idén nagy szükség lessz ezekre a vázakra, sok moci ki fog hullani a forgalomból. de nagyon nézd meg mit veszel, (és most tényleg fogadd meg az öregebb tanácsát) ha odáig eljutsz hogy vázat vegyél nagyon nézd át, hogy nincs e sérülés hajszálrepedés. Bármilyen hihetetlen de nekem egy gsxr-nél majdnem elrepült az elsö fütómü, és csak egy haszálrepedés volt, nem birta az egykerekezést. Szép idöt jó motorozást mindenkinek.
ugy kell, vizsgaszimulációt gyakorold
megcsinálsz egy 20at és rohadt jól fog menni, én így csináltam, a vizsga elötti napon, este
mert a könyv nem ér semmit, kérdések jó szivatósak tudnak lenni, és ha nem gyakorlod akkor simán átvernek... a könyv mondjuk felesleges is
hali köszi a cd nem kell neten gyakorlok, már csináltam kétszer is vizsga szintű teszteket az elsőnél 15 hivba lett a másodiknál meg 9 úgy hogy alakulok.! itt vannak markolatok hát ha találsz olyat ami neked is szimpi. teljessen piros nincs de olyat láttam hogy fekete és piros.
Netán ha valaki tud Mito vázat szerezni amihez vannak rendszámos pappírok vagy legalább is olyan pappírok ami alapján le tudnám vizsgáztatni a mocim kérem keressen meg! előre is köszke mindenki!
Apám tiszta ideg... Nem hiszi el hogy ez normális egy motornál ... aztmondja egy biciklinél is baj ha lötyög nem hogy egy motornál ami 100 fölött megy... így most nem igazán akarja hogy menjek vele :( Micsináljak ?:S
nem esel el emiatt
kösz,közelről már nem ilyen fényes a helyzet,most azon dolgozom,hogy úgy is oké legyen
fényezés meg: ki mennyiért tudja megcsináltatni..30-40ből haveri alapon már tuti kijön + matricák
nekem nagyon bejön a tied fényezése is,ne változtasd meg!
nekem van egy bontattaln csomagú ,egy ezredesért odaadom