Hát ma rászántam magam és megnéztem a kereket! kiszedtem megvan az alátét és a zéger is ! Fogaskerék csavarok rendesen megvoltak húzva és mégis billeg... (oldal irányba) Valakinek van ötlete mi lehet vele ? És ha tud valamit akkor mennyire lehet költséges a dolog ? Segítségeteket előre is köszönöm :)
Mennyi egy hónolás? Bocs,hogy ennyit kérdezek,de az a szitu,h nem akadt meg a gépem, "jó" még a hengerem,csak beszereznék egyet tartalékba,így ezért jobban körüljárom. A hengerfej nekem L vagy H lenne jó. Holnapig azt még megvárom
a Nicasil jo rajta mondta egy hozzáértö aki hengereket hónol,fúr,hüvelyez stb..
Mondta meghónolja és olyan lessz mint az újj!Csak dugo kell bele és kész.
Hengerfejet holnap tudom megnézni neked!
a tetején találsz egy számot: 200 és mellette van egy betű C,G,L vagy H,erre vagyok kíváncsi
köszönöm a képeket,a henger nekem nem kell,mert nekem is G1es van,meg én ezektől a foltoktól tartok,teljesen az a látvány,mint amikor levált a nicasil
Csak hülyéskedtem már ezek tényleg jobbak lettek!
A hengerfejem fogalmam sincs milyen tipusú ezen a hengeren volt rajta!
A hengeren található számok 73037 kör és egy 8-sa van benne!
Gilarooni 1 meg 125cc.
Nem fikából mondtam, hogy nem jók a képek, csak tényleg semmit nem lehetett látni rajtuk! .... De ezen még a hozzászólásom is látható... Több, mint jó!
Hát ma rászántam magam és megnéztem a kereket! kiszedtem megvan az alátét és a zéger is ! Fogaskerék csavarok rendesen megvoltak húzva és mégis billeg... (oldal irányba) Valakinek van ötlete mi lehet vele ? És ha tud valamit akkor mennyire lehet költséges a dolog ? Segítségeteket előre is köszönöm :)
És akkor ez most milyen lábtartó?
www.pinkmotors.hu
Nem tudna valaki nekem adni egy olyan oldal cimet ahol olcson lehet rendelni mito lánckerekett meg láncot ill. fék tárcsákat meg pofákat!
Köszi!
Sárváron most futkozik egy fekete Evo nem tudom ki az!
CSak az alsó rész eladó az oldalsokbol! :(
A fényezés gyári egy helyen el van pattanva
Vagy a csapágyházad rossz és azért is csuszkálhat.
Mondta meghónolja és olyan lessz mint az újj!Csak dugo kell bele és kész.
Hengerfejet holnap tudom megnézni neked!
köszönöm a képeket,a henger nekem nem kell,mert nekem is G1es van,meg én ezektől a foltoktól tartok,teljesen az a látvány,mint amikor levált a nicasil
A hengerfejem fogalmam sincs milyen tipusú ezen a hengeren volt rajta!
A hengeren található számok 73037 kör és egy 8-sa van benne!
Gilarooni 1 meg 125cc.