Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a hengerfejed milyen típusú?
Ezek megfelelnek?
http://es.wikipedia.org/wiki/C...

lehet angol wikipedián is van
nekem 60433
nem mindegyiken,sztem inkább azokon van többségében G1, az L és a H kb azonos(hacsaknem uaz),más az égéstér geometriája és passzol lapostetős dugóhoz, a C és G az íveshez jó
ez nagyon nagy ! tetszik h így össze van szedve
ezt ismerted?
Números de cilindros:
56650= Primera Mito SP 91 (91-92) + Freccia SP
60433= Mito mk1, Freccia C12R
64443= Freccia C12
66650= Freccia C12R version: Lucky Explorer
66650E= Cagiva SuperCity
72625= Mito II version: Lucky Explorer
73037= Mito EVO I y II
75666= SP
A0401= Ultimos modelos de Mito a partir de 2002
81782= SP 95
90087= Último cilindro SP, Cagiva Mito SP 525
a frecciakon G2-s henger van, Mi a különbség az L/H között ? Asszem Gerinek van egy H-s kérdezd meg tőlle mennyit enged a feléből
vasperselyes és G1es,reménykedtem egy G2esben,de ez is 1es a képen,nincs még lemérve,de nem tudom meddig lehet még fúrni a sajátomat,de az nagyon jó lenne ha H vagy L lenne Mikka hengerfeje mert az jó lenne a dugómhoz
Meg még az érdekelne,hogy a hengerfejed 200 H/L/C/G?
Randy neked mi van a hengereddel ?
utolsó előtti képen jól látom,hogy egy foltban lejött a nicasil?
oh nemvagyok fényképezö mester!
De mingyárt megpróbálok még!
Olyan síma a henger fala a légy elcsúszik benne
pont a lényeg a henger fala van elmosódva, szerintem csinálj róla egy új képet
csáó Gabi.
oké majd várom hogy jelezze a Falvai haverod van lovéja és viszem az árut.
nézegetem,vagyok
csáó itt vagyok és a míto hengerem is magányos!
mindjárt felrakom a képeit!
Hy balról a második bukó az a kék mennyiért adnád? jah és "mifajta" mérete stb...
szevasztok. Van egy mito 93-as hoz elsö lámpám ha kell valakinek. üdv
ha ezek a majom rendőrök nem szaroztak volna itt akkor most is hajtanám a paripát :( :)
az a baj hogy nekem messze lenne hogy ha sárváron jelentkeznék nehéz lenne bejárni a munka mellett ezért úgy döntöttem hogy ide járok majd Bükre. de ha jól néztem a kiírásokat mindenhol ugyan akkor indul úgy hogy lehet hogy összekerülünk majd vizsgákon meg egy két vezetéskor remélem. jogsi után meg lehetne majd egyet bandázni valamerre ha már ennyien összegyűltünk a környékről egy kis túrázgatás :D huj de várom már:)
sebymoto!látom az eggyik képen van egy mito!azok nem gyári hátsó lábtartók ugye?honnan szerezted?nekem is kéne
Aham benn van az infómba... Háát mondjuk a környéken még én sem láttam talán egy mitot sem nemhogy evo mitot...
Engem kompletten az alsó felső rész érdekelne mind2 odlal... Igy emnyniért adod? Törve/hegesztve voltak már? Ill. gyári fény ami van rajta?
nőttek az esélyek :) várom este a képeket