Power szelepes? meddig érvényes a műszakija? gondolom A1 el vezethető igaz? ja és mindenkihez fordulva kérdezném megéri szerintetek letenni az A korlátozottat? mert ahogy ellnéztem nem sok motor tartozna ebbe a kategóriába mert igen csak kevesellem azt a 25 kW ot. Lehet hogy jobban járnék ha inkább elmennék nagymocira? mert végül is nagyot még semmiképp nem szeretnék egyelőre még maradnék a 125 ös kategóriában.
Hell, Igen rendszámos csak müszaki nincs, 3 éve lejárt. A fejidom az saját egy kicsit át kellet alakitani, mert nagyobb a lámpa elörenyult nagyon ezért "hegyeztük" ki egy kicsit az elejét.
Szeva mikka most beszéltem a rendör barátommal,és ma összefutok vele a lové miatt, odaadom neki és jelzem neked a forumon ha sikerült. (Powerszelep). valakinek nincs mechanikus powerhez bowdentányér, vagy hogy is hivják. kéne naon. köszi mindenkinek szevasztok
Köszi szépen hogy ennyire segítőkész vagy ! Jo tudni hogy lehet számítani emberekre :)
Mennyibe került és tudnál esetleg mutatni nekem olyat ? :D Mert ugye elhagytam éshát gőzöm sincs milyen lehet ! Kösziii
Köszi szépen az infókat.Jól hangzik a dolog,de sajna kicsit kevesebbet szánnék rá,és még a jogsit is meg kell csinálnom,bár attól még már nézelődök,h tisztába l1ek a dolgokkal.Mivel bpi vagy,azért megnézném,ki tudja mi lesz belőle
Igen power szelepes! Szerintem korlátlant csináld! Gyere el velem Én is most jelentkezem be a héten!
Magába a Hengert 10-ért odaadom!Nicasilos és jok a menetek szép a henger!
18 körül jövök és rakok fel képeket.
ÜDV.
Mennyibe került és tudnál esetleg mutatni nekem olyat ? :D Mert ugye elhagytam éshát gőzöm sincs milyen lehet ! Kösziii
Geri most pár napig nincs :(
Igen ez az a moci! Te hova valosi vagy? Én is most kezdem a jogsit!
Majd meglátjuk milyen lesz a felhozatal:)
mindenesetre hozzáértővel menj motort nézni
Voltunk hétvégén a srácokkal, TB-be kép is van..... Jó volt ,laza volt!
NA PÁ KRAPEKOK!
amúgy meg,ha érdekel akkor csak a henger kell
előre is kösz