Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Neked milyen van? Képed van rola? Nem is tudtam hogy ennyi Mitos van a közelben
Én meg Sajtoskálba voltam az Agip kúton Vettem olajat a paripába... Basszus már 3250Ft az ára
Hello!

Igen power szelepes! Szerintem korlátlant csináld! Gyere el velem Én is most jelentkezem be a héten!
Power szelepes? meddig érvényes a műszakija? gondolom A1 el vezethető igaz? ja és mindenkihez fordulva kérdezném megéri szerintetek letenni az A korlátozottat? mert ahogy ellnéztem nem sok motor tartozna ebbe a kategóriába mert igen csak kevesellem azt a 25 kW ot. Lehet hogy jobban járnék ha inkább elmennék nagymocira? mert végül is nagyot még semmiképp nem szeretnék egyelőre még maradnék a 125 ös kategóriában.
Majd körbefotozom ha eljutok a melohelyemre szerintem holnap dobok még képeket.
Hell, Igen rendszámos csak müszaki nincs, 3 éve lejárt. A fejidom az saját egy kicsit át kellet alakitani, mert nagyobb a lámpa elörenyult nagyon ezért "hegyeztük" ki egy kicsit az elejét.
A Tied rendszámos? Milyen fejidom ez, Te csináltad? Nincs rola képed?
Skacok az én vasam is eladó. total generálozott gép uj láncszett, uj gumik, stb. 06306420248 negyedmillioért vihetö. 93-as évjárat.
Szeva mikka most beszéltem a rendör barátommal,és ma összefutok vele a lové miatt, odaadom neki és jelzem neked a forumon ha sikerült. (Powerszelep). valakinek nincs mechanikus powerhez bowdentányér, vagy hogy is hivják. kéne naon. köszi mindenkinek szevasztok
Hello! A hasidom 4000ft/db! Sisakot nem akar valaki venni? Van 4 darab eladó nekem, 2 zsir uj!
Tegnap Voltam Bő ben :) Azért adom el mert ( Suzuki Gsx-r ) lesz remélem!
Értelek Randy.
Magába a Hengert 10-ért odaadom!Nicasilos és jok a menetek szép a henger!
18 körül jövök és rakok fel képeket.
ÜDV.
én meg Bői vagyok tőled kb 25 km re lakom. hogy hogy el akarod adni ha egyszer megcsinálod a motorjogsit? netán nagyobbat akarsz helyette?
Köszi szépen hogy ennyire segítőkész vagy ! Jo tudni hogy lehet számítani emberekre :)
Mennyibe került és tudnál esetleg mutatni nekem olyat ? :D Mert ugye elhagytam éshát gőzöm sincs milyen lehet ! Kösziii
Oldalidomokat mennyiért adod?
én csináltattam pl olyan lemezt :)
Geri most pár napig nincs :(
Hello!

Igen ez az a moci! Te hova valosi vagy? Én is most kezdem a jogsit!
Mitogeri,itt keress vissza a hozzászólások között,adatlapján emailcímet is találsz
OKé ki az a Geri ? :D mert itt a tavasz és már nem férek a bőrömben ! Motorozni szeretnéééék ! :D Előre is köszi!
rendben! Nézz körűl a piacon nyugodtan!
Majd meglátjuk milyen lesz a felhozatal:)
mindenesetre hozzáértővel menj motort nézni
hát akkó megtámogathatná egy kis cigánkőcsönnee mer erősen üres a kassza
Köszi szépen az infókat.Jól hangzik a dolog,de sajna kicsit kevesebbet szánnék rá,és még a jogsit is meg kell csinálnom,bár attól még már nézelődök,h tisztába l1ek a dolgokkal.Mivel bpi vagy,azért megnézném,ki tudja mi lesz belőle
Laca te kis NUNA! Összedobhatnád mána tajigádat azt kerekűhetnénk!
Voltunk hétvégén a srácokkal, TB-be kép is van..... Jó volt ,laza volt!

NA PÁ KRAPEKOK!
rendben,nem ígérek semmit 100%ra mert most nekem pénzfüggő is,de a képet megnézném
amúgy meg,ha érdekel akkor csak a henger kell
előre is kösz