Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én már szar hátsófékkel vettem meg a motort, kellett hátra mind a kettő fékmunkahenger. Nem tudtam akkor még h honnan tudom beszerezni, és debrecenben volt egy faszinak és komletten 20 000 ért vettem meg tőle akkor még nem tudtam a fórumról meg semmiről Ez volt a "tanuló pénz" ugymond....
Méret miatt eladnám a ruhámat!Csak a kabátja volt használva!
L-es méretű!Ár:28 000FtAz ár alkuképes!
Tel:0630/55-10-39-6
Msn:jimykeee89@hotmail.com

E-mail:jimykeee89freemail.hu
Ha egyébb kérdése van vkinek szívesen válaszolok!
Hali skacok itt a jóidő vegyetek motort az enyém eladó!
neked mennyibe fájt? tököm tele van h lassan 10ezernél járok a nyomorék első fékem miatt..:S
nem tudod 2008 tól már vizsgáztatni sajna :( hiába vannak meg a papírjai
hali úgy érzem mivel nem a te gépedet vettem nem kellene ilyen arogánsan megjegyezni dolgokat. lehet hogy szívok vele nem érdekel. de azért mert nem a tiédet vettem még nem kellene ilyen arogánsan írni azt amit gondolsz. elméletileg mindannyian motorosok vagyunk hol az a nagy motoros összetartás az emberek között? nem csak az uton kellene meglennie hanem bárhol akár itt akár máshol...... amúgy meg megoldható sima adásvételikkel is csak valszínű hogy nekem kell kifizetni azt a regadót amit akkoriban aki behozta nem tette meg...... de még ügyintézés alatt van a folyamat. ha többet tudok írok majd hogy más is képet kapjon a dologról. mindenkinek széles utat és olcsó benzint. Ha amit leírtam nem így van akkor nyugottan kövezzetek meg....

várom T-Bone 2 válaszát...
Ja és még annyi hogy forgalmi nélkül az eladás se lessz könnyü. Idéntöl nagyon szigoruan veszik a zsaruk a negyedliteres kategoriát. le lessz rendszámozva az összes motor be lessz mérve és ami nagyobb mint 50cc az nagymotorként használható csak,ami alatta van az is kap rendzámot de az smkp marad, és aminek nincs származási papirja, hát azt barátom csak a mezön vagy versenypályán használhatod. Én most cseréltem blokkot meg vázat egy 125ös robogóba 50 cc lett hivatalosan, de a mito az nehéz ügy.
Szevasz Edem20, ha jol vettem ki a soraidbol te vettél egy mitot, amiröl csak adásvételit kaptál. Nem akarlak elszomoritani, de ha nincs a származását igazolo okmány Forgalmi briff ilyesmik, akkor cseszheted a vizsgáztatást, mivel nem fiatal motor, nem fogod tudni megoldani a müszakit, Bontás vagy vázcsere.
Hát barátom bevásároltál, annak ellenére hogy mondtam elötte figyelj oda.
Sajnálom.
hali! csak egy kérdésem lenne hogy elvileg a tiéd volt valamikor az a motor ami most nálam van. és elméletileg még te hoztad be külföldről legalább is az előző tulaj nekem azt mondta. csak azt akartam megkérdezni hogy amikor behoztad odakint nem adtak neked valami pappírt amivel tudnám igazolni hogy nem volt lopott meg nem adtak e bevont forgalmit hozzá vagy ilyesmit? mert szeretném majd levizsgáztatni nagymotorra mert itt sajna környéken nem jött be ez a 125/50 es dolog a zsaruk nem kajolták be :( muszály lesz levizsgáztatnom ha nem sikerül akkor meg sajna meg kell szabadulnom tőle :( pedig nagyon jó moci :)
kösz a tanácsot! a 1,5 mm-t tengelyirányú szélességre érted,mint vastagság vagy arra,hogy 17es külső átmérőjű? mondjuk nagyon keveset mászik el és tuti nem fenyeget a veszély,hogy kiesik,csak érdekes
Hali.Vegyél fel MSN-re mert érdekelne a MOCI.Mondjuk attól is függ h mennyit kellene,utaznom azért h megnézzem.Én Komáromban lakom.Előre is köszi.

MSN/E-mail:barniby@freemail.hu

Tóth Barnabás
Nézd meg a power vezérlödet, olyankor szoktak alul dadogni.
Szevasztok!Nem tudja vki mi baja lehet a mitomnak vmiért nem akar menni csak bedarál olyan 6ezer körül utána meg megindul meg alig lehet egyesbe vele menni mert darál de utána már kezd emnni,de hioddegen meg nem annyira csinálja.ha vki tudja h mi baja lehet az irja már meg.elöre is köszi
Jól néz ki faxa lett nagyon. megkaptad mikka az sms-t leirtam a számot. üdv
Itt vagyok Edem 20
Mond, mi olyan életbe vágóan fontos.....
Ilyel lett a Mítom!
Gabi sajna a tányért nemtaláltam hozzá!A power hibátlan!
Randy-neked írtam!
Szia Én kihézagoltam a tügörgöt mert nekem-is sokat ment oldalra,két hézagolót betettem 14-es átméröjü a lyuk és 1,5mm vastagot.ha sokat mászik oldalra nembírja a tügörgö az egyoldalú terhelést és kipotyog!
Skacok most egy hétig Nagyon olcson kiszálnék a vasambol Cagiva MITO 125 93as évjárat, megjöttek a kawa cuccaim és pont ennyibe kerül. Az ára két hétig negyedmillio forint 250000. minden fel lett ujitva macskaszemü elsö lámpa,uj gumik lánc lánckerékszett. Rendszámos de én kismotornak használom. Irjatok ha valakit érdekel, mert pár napon belül bejön pénzem, és csak addig gagyizom. Jelenleg piros szinü mint a fotokon is látszik. üdv mindenkinek. Juj de jó kész lessz a Zx10.
Szerintem felesleges vele foglalkozni, vegyél rá egy másikat. (Én is azt tettem)
off: szétment a főfékhengerem..:S totyog az egész az olajban, nemcsoda h nem volt nyomása a rendszernek van vkinek tapasztalata h a freccián fel lehet e újítani a fékhengert? nekem nem uyg tünt h ki lehetne cserélni a tömítést:S
okk,köszi,én is hiányoltam vmi hézagolót vagy pontosabb illesztést,de akkor rendben van
sziasztok !
vki nem tud nekem 1 uj vagy jo állapotu piros vagy átlátszo szinü púppos plexit MITO ra
a szatuna.hu -t ismerem de az a plexi nem jo
jaja ez ilyen direkt. simsonba van ott hézagolóalátét is, de ezeknél nincs:)