Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

uristen ez a festés naon odabasszot
megsem merem kérdezni mennyibe fájjt
hát skacok így jártam el kell adnom a mocimat szóval ha valakit érdekel jelentkezzen képek már voltak feltéve de ha kell bárkinek elküldöm. az első tulajt megtaláljátok itt a fórumon t-bone 2 néven. a 3 tulaj voltam én. a motor 50 ként volt használva. csak adásvételim van meg az idei éves biztosítás be van fizetve. nem akarok kockáztatni mert ha még egyszer megállítanak vele akkor már 150 ezerbe fog kerülni és ne adj isten még a B-s jogsimba is. a Típus egy Cagiva Mito közel 30 000 km er van bent. most lett rajt lánc cserélve és mind a két fogaskerék. Motorilag most néztük át a tegnapi nap nincs vele semmi gond
powerje tökéletessen működik. 94 es évjáratú Mito 2 es ha minden igaz. árat nem írok csak akkor ha lesz komoly érdeklődő... egyéb infóval forduljatok hozzám mindenkinek készséggel válaszolok bármilyen kérdésére. még annyit hozzá teszek hogy a burkolatok épp beszerzés alatt vannak azokat még megvárom hogy mi lesz belőlük. és várok még egy műszerfalat meg egy önindítót. még ezeket több mint valószínű hogy kicserélem rajta még én. és aztán árverésre kerül vagy is hát eladó lesz. üdv mindenkinek..
Szép estét Barátaim.
Ha valakit érdekel blokk alkatrészek szoljon nekem van!pl:pover szelep nagyon jol müködik,olaj pumpa 2 db tökéletesek,hengerfej,henger,deknik,lánckerék burkolat,1 db hátsó lábtartó,komplett blokk is,kuplung alkatrészek ilyesmik.
Majd felrakom a Mítomat nemsokára készvan és látni fogtok egy egyedi fényezésüt!
én ma egy k6 gsxr-el suhantam egy kört,esküszöm olyan volt mintha még soha nem ültem volna motoron,hosszu volt nekema tél.
Csumi,nekem lehet lesz eladó dobom,csak nem most mivel attól függ,hogy találok-e vmi sportdobot értelmes áron. Már felcsiszoltam,meg nemsoká szép festést is kap a vége,csak polírozni kell,ha addigra még érdekel szólj!
járatom az apriliát :)
Vagy rábeszélsz, hogy szép időbe én menjek arrafele.... Úgyis kell a km a 12e hez
amúgy ha nem megya légtelenités, kénytelen leszek hato fkkel eltötyögni vonyarcig..:D v galambokraa szerelőhöz..mert lassan kifogysz Te is az ötletekből, holnap hazamegyek, adok magamnak még 1-2 sanszot
amúgy köszi bárminemű segítséget, a vázam polírozásának is neki kell esnem még1x,ha befejeztem a szereléseket, valami jófajta pasztát ajánlhatnátok.. vmi spec. fémtisztító v autofényező kell alura? ( én kis szemcsés fmtisztító használtam, nem 100%os..lehet nem volt még elég kitartásom.de folytatom)
jaja van egy szakadtas sárga e akiknek az jeletni a motorozást, h fölvo a városban,hát a kanizsaiak közül jópáran vannak,akiknek az a motorozás, h fel-alá 130cal a városban...
pontosan..:) z enyémmel is az a baj h 2helyen van horpadva..amúgy teljesen meglennék vele elégedve
jó, akkor holnap de. letényképezem.
Egyébként láttam ma Kanizsán egy sárga Mitot, rendszám nélkül, ha jól láttam, és nem kímélte a belvárosba....
Ha nincs ütlegelve a dob, és alu, akkor szerintem a Mickeyt érdekli
Mikey ha kell, segítek kipolírozni, az nem ügy, csak ne legyen sérült! (persze csak alu esetén megy...)
nekem van 1 evo rendszerem
nálam! ha érdekel vegyél fel msn-re : lorybeee@hotmail.com
nem szép,, de oco:)
il.bármi másféle, szép állapotú dob is érdekelne,occosn,amit a mito rezoval össze lehet házasítani
a hátsó dob ha szép,lehet érdekel, képet tolj rola:)
Van egy freccia kipum, ha kell valakinek szóljon, oco:)
ja semmi gáz.. hidd el h az a legkevesebb, hisz a freccia kipuffa is tom használni. csak az az idegesitö h még nem tom letámasztani, nicns légszüröm.. és h baszakszik az első fékem..:D