te atya úr Isten akkor jobb ha szerzek egy magassági kormányt is mert akkor tuti hogy fel fog szállni :D jézusom kezdek félni ettől a mocitól:D lehet hogy erős lett egy kezdőnek :)
a motornak semmi baja!A piros mitonak hogyha most arról beszélünk annyi hogy télleg rommá van kopva a hátsógumi néhol kiláccik a szövet meg kicsit ferde a hűtő,nehezen veszi az ürest állásba,meg lyukas az elsö fékolaj tartály de nem vészes!amugy motorikusan semmi baja ahoz képest hogy egy hatalmasat estek vele sz.tem de majd nyáron jönnek rá az idomok meg rendbe lessz rakva és jo lessz ez amugy ismered akié volt a moci?
hát akkor tényleg azért megy annyira :D :) de most a powerrel valami gond van legalább is nem nyit ki valszínű tiszta koksz de majd kiderül a legközelebbi szétszerelésnél. mert 7 ezerig megy mint állat hihetetlen milyen gyorsulást levág addig utána meg mintha elmenne a ménes a motorból pihenni :D gondolom a power miatt vagy nem tudom :)
hé azt a srácot én is ismerem,még 2éve elattam neki neki 1 polini hengert meg egy 34es karbit... ak azé megy annyira me elvielg polinis ha még az van rajta...
na ő volt akkor az első tulaj :) én már a 3 ik vagyok :D azóta már volt egy másik srácnál is:) de most hogy kiderült akkor végigolvasom az ő hozzászólásait:)
meg van mindegyik idom még az oldal idomokat lehetne javítani de a fejidom az annyira lipityára törött hogy nincs értelme. MitoGerivel már tárgyaltam hogy tud e nekem szerezni idomokat azt mondta utána néz hát remélem véletlenül ráakad egyre mert jó lenne ha végre már egybe tudnám hozni :)
Az nem neked szólt (elözmény gomb)... A te géped tudtommal rendbe volt, fellett újitva és az első nap összelett törve (asszem) Fejidom,oldalidom megvan?
motorikussan nincs vele gond egyedül a power szelep nem nyit de valszínű azért mert tiszta kokszos lehet amúgy még nem szedtem szét de hamarossan sor kerül rá hogy átnézzük a belét! amúgy a moci tökéletessen húz és a kompresszió szerintem meg van bent mert érezni hogy megy 1 ben simán kikapja 3 ba még emeli az elejét. szóval motorikussan nagyon gond nem lehet vele persze lekopogom ne is legyen :D lehet másra gondolsz. én úgy vettem hogy törött volt az első és az oldalsó idom. én 180 ért láttam meg először a hirdetést és sikerült 160 ba elhoznom. Egy Budapesti sráctól vettem a 16 vagy 17 ik kerületben már nem emlékszem rá pontossan! remélem kevered mert ha nem akkor jól befürödtem vele bár tényleg mondom motorikussan igen megy :) tesztelve :)
hali mindenki! a képen látható hogy mire is gondoltam a váltókarral kapcsiban látszik a képen hogy egy öntöző cső van ráhúzva a váltókarra lent a lábnál mert vagy alapból rövidvolt vagy levágtak belőle. na egy olyan kellene nekem plussz a vezető lábtartója! mert meg van repedve igaz hegeszteni lehet de jobban szeretnék egy ép állapotút helyette! ezek helyett van cserébe egy pár utas lábtartóm! ha valakit érdekel jelezze:)! a lábtartó párban 5000 ft. akkor mehet a csere egyben ha valaki tudja adni mind a kettőt lábtartó és a váltókar. ha csak a kettő közül valamelyiket akkor természetessen azt levonom! ha valakinek megfelelő így akkor jelezze és megegyezünk! bye alll széles utat és olcsó benzint minden motorosnak :)
A válto 7 sebességes,kuplung jo,szerkezete is,deknivel, kb 93-as körüli lehet a Mitó Blokk Szürke hengeres nem fekete!
A telefonszámom 0670/582 1519.Az ár fix 25 ezer!
Mit mondjak az állapotáról a hengert dogozni kell a pover szelep jó benne müködik,fötengely cserére szorúl a többi dolgok tutira jók váltó,csapágyak,blokkház teljesen ép!Helyileg Pest-megye Táborfalva!
Azért ennyi az ára dugó+fötengely csere !
rögtön az első lapnál megtalálod
ezt a géept a neten láttam 110 ért :D nincs szét hajtva?:) mert street fighter meg kb éve van fenn a neten cserés hátsó gumival :D...
A telefonszámom 0670/582 1519.Az ár fix 25 ezer!
Azért ennyi az ára dugó+fötengely csere !