Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

2006os az olyan 800ezer,akkor hogyhogy ennyire számít a fogyasztás? Amúgy változó,én ha húzom neki 6 litert eszik,de van akinek 8-9et. Ami 6 küllős az már tudtommal 6 sebességes,nem 7 és gyengébb,olyan 25 lóerős. Én a helyedben inkább néznék vmi 3 küllős régebbi kiadású Evot,dobnék rá egy full rendszert,új gumikat,stb és mivel a blokkot is újítani kell előbb utóbb,azt is rendbe tenném,lehet ez is így 800ba lenne,de akkor tudod,hogy már mindent ami tönkremehet kicseréltél,teljesen pikkpakk a moci és nem a gyengébb fajtát vetted,de ez csak személyes vélemény
Sziasztok!
Most készülök venni egy 2006os mitot, és lenne pár kérdésem:
Pontosan mennyi lóerős, és nyomatékos, és mennyit fogyaszt normálba, és ha húzom neki.
És hogy csak 1 tipus van belöle, mert nézegettem párat, és mind más lóerüs volt, meg láttam ,,sp"-t is.
Köszi aki segít!
8 a lánc
az elsö lánckerék 3
Mennyibe kerül egy ilyen lánc, és mennyibe egy első lánckerék?
és am elsö lánckereket milyet ajánlottok hozzá ?

-ESJOT
-JT
-SUNSTAR
nah köszi am a segitséget
de lenne még vmi ezt kinéztem

DID meghajtólánc (azonosító: D520.120)

* Japán gyártmányú gyűrű nélküli normál meghajtólánc kis teljesítményű motorokhoz.
* Mérete: 520/120
* Hossz: 120 csap

ez nem O gyürüs de nekem megteszi
ez a tipus jo lesz a mitomra ?
Nektek hány wattos izzó van elöl?
Hát ha lenne rá msot pénzem lehet új tulaja lenne már. De a dolgok jelenlegi állása szerint nyárnál hamarabb nem lesz új motorom.
Ha jól emlékszem 5ezer...
és mennyi volt az annyi? láncszett teljesen?
hali nem tudja valaki hogy mennybe fáj egy műszaki vizsga mert 2007.05.23dikán lejár igaz még nem most van csak érdekelne h h készüljek
köszi
nekem 12 es első és 41 es hátsó fogaskerékkel 520 as lánc 120 szemes hosszra. www.nagyvas.hu itt találsz láncot skypon tudsz beszélni az eladóval is nagyon korrekt. én innen rendeltem láncot és fogaskerekeket a mitomhoz. CZ márkájut. eddig nagyon gúútos :) annyit kellett vele babrálni hogy 2-3 szemet ki kellett venni belőle mert hosszú volt.
520as
ööö kb másfél méter hosszú és 15 mili széles...
vki mondja már meg mitora a láncméreteket
Mito eladó eladó ismétlem eladó ha valakit érdekel bártan irjatok itt vagy e-mail vagy msn-en is!
kuplung bowdent mennyibe adod?érdekelne lehet
hello. mennyi lenne a komplett gép és mi a baja? csere mehet e nagyértékü mobilra? üdv gábor. msn hsskft@freemail.hu
hello bocsi hogy mostanában ritkán vagyok, de fizetös lettem 18adikáig
nos szerintam msn-en beszéljük át a dolgot ha neked is jo. független a telefon szép állapotu.
üdv,csak egy gyujtás jeladóm és egy kuplungbówdenem maradt.
Helló! Először is bocs a nemide illő témáért! Mitogeri, láttam vaterán hírdetsz egy hondára való 200-as hengert, érdekelne h van-e más alkatrészed is hondákhoz, konkrétan egy ns-ről lenne szó.
egy próbát mindenesetre megért! te díler
annyiért hozz nekem is 5öt, csak a lámpa ér 30at, nemhogy idommal
rendben,még egy hónap múlva lesz csak kész a moci,addig összeírom,hátha kell még vmi
adokérte 30at lámpával,ok?