Nah itt is egy Vertex dugó,Tyt figyelmébe ajánlanám főleg :)
Az normális,hogy a rögzített csapszegen a tűgörgő balra-jobbra el tud csúszni,tehát szélesebb a dugó belül, mint a tűgörgő
Mikka azt elfelejtettem a kép amit küldtél azon nem láttam a tányért a bowdenhez az is megvan remélem, mert nekem az is hiányzik. üdv. Mito elsö lámpa kell valakinek? Asszem a müszerfalat is elpattintom, esetleg
Szevasztok Mitos barátaim segitség kéne, el kéne passzolnom egy Autos DVD-t, a nororfelujitás leapasztotta a bankszámlámat, mind1 Volna egy fasza kis dvd TV-tuneres,USB csatlakozási lehetöséggel,Bluetooth kihangosito,távirányitó,minden formátumot visz,4 colos kijelzö, természetesen külsö is tehetö rá, tolatókamerát ajándékba adok ha gyorsan elmegy. az ára 50e nekem 70be van, de most máshoz nem tudok nyulni. Üdv mindenkinek. Mikka ma felhivlak a power miatt. A karesz nem a mi generációnk, a Vasut mellet lakik asszem Vasut utca.
Értem Gabi.
Így nemugrik be hogy Karcsinak hívják majd leesik ki Ő.
Sajna nincs MSN-em.
Én ma Táborfalván leszek ha gondolod szoljál neki vagy majd felhívsz ha kell még!?
Üdv.
Eltudod vinni akár hitelre is. Tudok neked olyat adni, milyet sehol sem kapsz. Törlesztő sem lenne túl vészes kb 200.000 Ft hitelösszegnél. Szerintem gyere be hozzánk, keress meg (Molnár Dénes) és megmutatom a mitot. Vagy nézünk valami mást akár. Nyitvatartásunk hétköznap reggel 10től este 7ig tart, szombaton pedig 10-14ig. Holnap viszont kivételesen nem vagyunk nyitva.
Köszi szépen,jól néz ki a moci,de ennyit nem szánok rá.Feléért elviszem Csak vicc volt ,de sajnos csak kb 3-400 amennyit most kiadhatok.Ahol melózol vannak milyen árba gépek?
Szeva! Azt meg tudja valaki mondani, hogy az idom és a hűtő között lébő rácsot hol lehet szerezni? Ami az oldalidomra van ráfogatva, hogy ne lehessen látni a hűtőt.
hali hó mindenki! T-Bone 2 keresem! ha valaki tudja az elérhetőségét kérem küldje el vagy írja le! nagyon nagyon életbevágóan fontos lenne de tényleg! köszönöm előre is bárkinek a segítségét aki tudna segíteni nekem!
Szeva, nem mondod hogy táborfalván laksz, van ott egy motoros rendör barátom,nem tom hogy holnap tudok e arra menni de megprobálok a kütyü az jó pont erre van szükségem. Van msn:-ed? mert lehet hogy elhozatom a Karesz haverommal a cuccot. Majd beszélek vele.
Szia Gabi felraktam a power-szelep képeit megfelel!?
Holnap tudunk talizni ha gondolod!
Én Táborfalvai vagyok!Dabas és Lajosmizse között!
Tel számom 0670/582-1519.
Olvastam keresel rendszamos használt mito-t. Ha gondolod nezd meg az enyemet. Budapesti vagyok es kereskedesben dolgozok. Mostanra lett teljesen rendbehozva.
Megtalalod az aprohirdetesek kozott is.
Az ara 599.000 Ft.
Kepek es leiras:
Az normális,hogy a rögzített csapszegen a tűgörgő balra-jobbra el tud csúszni,tehát szélesebb a dugó belül, mint a tűgörgő