hali! sikerült beszereznem az oldal idomokat most már csak a fejidom kellene megbeszélhetnénk hogy csak azt küld el nekem? és akkor a bal oldali lábtartó kellene még de nem a pótüléses lábtartó hanem az első üléses háromszöggel együtt. ha okés írj légyszi így is egy árat hogy ezek mennyibe fájnának nekem? előre is köszi. ha sikerült beszereznem mindent ELADÓ LESZ A MOTOROM! ez nem vicc úgy hogy aki megveszi az már tényleg jól fog járni mert sok dolga nem lesz vele.
Szia Gábor.
Hogy érted a Power szelepet?
Nekem ami eladó a hengernél van arra gondolok!
Tudod a kipufogot azt szabályozza 2 db bovden megy bele!
Te is erre gondoltál?
Sziasztok Mitosok!
Rég jártam erre, látom motorom még él és nem ölte meg az a tulok ki megvette tőlem...
ezt örömmel hallom, de azt már kevésbé hogy edem20 nak el kell adnia..:(
Nekem sok örömöm volt benne, leszámitva azt is hogy sokat bajlódtam vele, de hát olasz, nyűgös moci, tudtam mit vállalok;)
viszont amikor ment akkor az valami veszedelmes volt...
Edem20 kérés, kérdés, óhaj, sóhaj szólj ha tudok segitek...
Most látom épp szóba is kerültem...:D
Noh vigyázni egymásra meg saját magunkra!
Edem20 tényleg sajnálom hogy igy alakult, de ha papiros lett volna mikor még nálam volt, sose adom el! ;)
ezt értsd ahogy szeretnéd...:)
Mi a helyzet mindenki bevásárolt már vagy esetleg össze is van rakva a gépe(már akinek szét volt szedve) ? Alig várom h összerakhasam a gépet csak idő kellene az meg mostanában nincs
Nekem még henger dugó hiányzik, de addig is lehet összerakom a régivel. Annyira lenne kedvem motorozni egy kicsikét........
de jó neked
engem meg most először és látod már is mi lett belőle. a tököm ki van ezekkel a falusi paraszt rendőrökkel és az a poén hogy néha meg itt nyalnak nekem meg bátyámnak hogy csináljuk meg nekik ezt meg azt. hát menjenek legközelebb a picsába tudják mikor fogok ezek után valamelyiknek is segíteni valamiben
ez szivás vaze nemtom nekem még nem volt baj ezzel a 125/50témával,párszor igazoltattak az aprilliával,volt h 120al menekóültem gáton,csak aztán elkaptak,me elbasztam.. aszitem szopatás lesz, odajönnek,kirdik mé menekültem,vmit magyaráztam nekik,motor papirjai rendben voltak.. azaz volt adfásvételi,biztositás,világitás... nézi a csávó a blockot,hány köbcentis ez kérdi? mondom 50es... csávó kicsit elmosolyodott,aszonta rendben,és máskor azé áljak meg ,oszt ennyi
mitoval még nem álitotak meg pedig ma is találkoztam velük párszor
leírom mi történt. a lényeg az volt hogy egy szimpla igazoltatás lett volna. csak aztán annyira szőröztek meg minden hogy ez nem lehet 50 es motor meg ilyenek. mert miért lenne egy 50 es ekkora tárcsafék meg ilyesmi. aztán végül is elengedtek de az adatokat leírták meg minden. utánanéztek a motornak és mindenkinek szeretettel és jóindulatból elmondom hogy tipus és alvázszám után megmondják hogy az a motor 125 ös. megkérdeztem rendőr haverom. szóval csak lekérdezik és már tudják is hogy hiába nem volt bejelentve nagy motornak egyszer sem de tipus szerint látják hogy 125 ös kategoriában adta ki a gyár ezt a tipust. és ennyi... :) aztán szerencsém volt hogy az aki elvállalta az ügyet ismerős és nem jelentett fel amúgy 150 ezer ft és akár B- jogsi megvonás is plussz, kategória eltiltás bizonyos ideig. szóval inkább nem akarok kockáztatni így inkább eladom.
leírom mi történt. a lényeg az volt hogy egy szimpla igazoltatás lett volna. csak aztán annyira szőröztek meg minden hogy ez nem lehet 50 es motor meg ilyenek. mert miért lenne egy 50 es ekkora tárcsafék meg ilyesmi. aztán végül is elengedtek de az adatokat leírták meg minden. utánanéztek a motornak és mindenkinek szeretettel és jóindulatból elmondom hogy tipus és alvázszám után megmondják hogy az a motor 125 ös. megkérdeztem rendőr haverom. szóval csak lekérdezik és már tudják is hogy hiába nem volt bejelentve nagy motornak egyszer sem de tipus szerint látják hogy 125 ös kategoriában adta ki a gyár ezt a tipust. és ennyi... :) aztán szerencsém volt hogy az aki elvállalta az ügyet ismerős és nem jelentett fel amúgy 150 ezer ft és akár B- jogsi megvonás is plussz, kategória eltiltás bizonyos ideig. szóval inkább nem akarok kockáztatni így inkább eladom.
Hogy érted a Power szelepet?
Nekem ami eladó a hengernél van arra gondolok!
Tudod a kipufogot azt szabályozza 2 db bovden megy bele!
Te is erre gondoltál?
Rég jártam erre, látom motorom még él és nem ölte meg az a tulok ki megvette tőlem...
ezt örömmel hallom, de azt már kevésbé hogy edem20 nak el kell adnia..:(
Nekem sok örömöm volt benne, leszámitva azt is hogy sokat bajlódtam vele, de hát olasz, nyűgös moci, tudtam mit vállalok;)
viszont amikor ment akkor az valami veszedelmes volt...
Edem20 kérés, kérdés, óhaj, sóhaj szólj ha tudok segitek...
Most látom épp szóba is kerültem...:D
Noh vigyázni egymásra meg saját magunkra!
Edem20 tényleg sajnálom hogy igy alakult, de ha papiros lett volna mikor még nálam volt, sose adom el! ;)
ezt értsd ahogy szeretnéd...:)
Mi a helyzet mindenki bevásárolt már vagy esetleg össze is van rakva a gépe(már akinek szét volt szedve) ? Alig várom h összerakhasam a gépet csak idő kellene az meg mostanában nincs
Nekem még henger dugó hiányzik, de addig is lehet összerakom a régivel. Annyira lenne kedvem motorozni egy kicsikét........
engem meg most először és látod már is mi lett belőle. a tököm ki van ezekkel a falusi paraszt rendőrökkel és az a poén hogy néha meg itt nyalnak nekem meg bátyámnak hogy csináljuk meg nekik ezt meg azt. hát menjenek legközelebb a picsába tudják mikor fogok ezek után valamelyiknek is segíteni valamiben
mitoval még nem álitotak meg pedig ma is találkoztam velük párszor