hali hó egy tagot keresek aki vágja a power szelepek működését. Ha van valaki és van türelme is kérem legyen oly kedves és írja le nekem a működési elvét egy elektornikai power szelepnek. tudom hülye kérdés de valaki legyen oly kedves vagy valami net címet ahol el tudom olvasni előre is köszke mindenkinek. széles utat és olcsó benzint :D és kevés zsernyákot mit ad isten kifogtam ma kapásból 3 at is 125/50 :) de szerencsére nem lett bünti meg semmi csak leírták az adatokat mondván utánanéznek ... :) jót nevettem és elmentem :)
Hali! Ejj lépnék a hajatokra ti ilyenkor is motoroztok? Én meg október vége óta szinte nem is láttam, mert nem jártam kinn a gépnél a garázsba... Állítólag hétvégefelé 15 fok lesz Lehet életet kellenék bele lehelni
üdv néktek mitosok!
melyikőtökkel találkoztam ma délután 3kor Kunszentmárton és Cserkeszőlő között?
Fekete 1-es vagy 2-es mito volt, ász hanggal :) én az RSel voltam.
Innen valaki?
üdv
Sziasztok Mítos barátaim!Érdekel valakit egy 7 sebességes komplett blokk?Annyi hogy a hengert dugozni kell meg a fötengely kotyog,power szelep jol mükszik benne!
sziasztok
olyan kérdésem lenne beinditom a gépet várom míg bemelegszik. a termosztát már kinyitott de az óra még mindig 60 fokot mutat megyek vele pár km-rt és semmi stabilan áll a mutató már a nagy körön áramlik a víz. mi lehet a gond?
segítséget előre is köszi
hát ez a tipus amit leírtál szerintem kevés lesz a Mitohoz. persze attól függ milyen tipus milyen erős hány pacis. de ha 20 Le rő felett van inkább én már valami komolyabb láncot néznék.
ha cserélsz akkor feltétlen cserélj egybe mindent mert lehet hogy rosszúl fognak összekopni a fogaskerekek és a lánc ha csak az első fogaskereket cseréled a hátsót nem. bár ez csak egy tipp
hát a teljse komplett szett mindennel együtt ( két fogaskerék első hátsó .Esjot. a lánc pedig CZ márkáju volt) . a lánc 13500 az első fogaskerék 3500 a hátsó fogaskerék 5000 ft körül volt. összesen majdnem 24000 ft ot fizettem postával együtt. A cuccok nagyon korrektek nagyon szépen bekoptak egymáshoz. a márkákról annyit hogy az eladó mondta a fogaskerekek német kitűnő márkájúak a lánc pedig jó ár/érték arányú. nem a legrosszabb de nem is a legjobb minőség. amúgy ez a lánc típus 250 ccm es motorokhoz javalott. Szakításereje vagy mi a csoda 32 kN= 65-70 Le körül van. mindenkinek csak ajánlani tudom ezt ezeket a tipusokat. ennél olcsóbbat viszont én nem szivessen vennék már, persze ezt mindenki saját maga tudja hogy mennyit szán ilyesmire. ez a lánc amit én vettem ez O gyűrűs minden egyes láncszemnél gumis alátét! ez a gyári előző láncon nem volt. fogaskerekekből pedig ezeket a számúakat vettem. az első az kisebb áttételes 12 fogszámú a hátsó pedig egy gyári méret 41 fogszámú. a lánc mérete: 520/120 szem. 2-3 szemet ki kellett vennem ezekhez a fogaskerekekhez hogy passzentos legyen. de korrektan a lánc csomagjában benne volt minden hozzá. alátétek és szemösszefogató. na azt hiszem sikerült minden leírnom ha még is kimaradt valami akkor szóljatok rám és kérdezzetek bátran széles utat és olcsó benzint mindenkinek bye all! megyek aludni most értem haza az éjszakai melóból :D
hol lehet azt a láncot megveni 9 ért ?
Vadi Új! Bontatlan! Bolti ára : 16eFt
Áron alul csak 9eFt !
(megyjegyzem ha most lánccsere előtt állnék nem a DIDet vettem volna meg hanem ezt )
melyikőtökkel találkoztam ma délután 3kor Kunszentmárton és Cserkeszőlő között?
Fekete 1-es vagy 2-es mito volt, ász hanggal :) én az RSel voltam.
Innen valaki?
üdv
olyan kérdésem lenne beinditom a gépet várom míg bemelegszik. a termosztát már kinyitott de az óra még mindig 60 fokot mutat megyek vele pár km-rt és semmi stabilan áll a mutató már a nagy körön áramlik a víz. mi lehet a gond?
segítséget előre is köszi
pedig nekem most kéne a cuccos