egy kis tévedéssel 5 ezerért a tiéd a pár az elöbbi csak poén volt :) vagy az első lábtartó cserébe odaadom vagy ha van sebességváltó karod azt beleszámolom :)
ak add idde a vázad meg a blockfeled is,ugy teljes a kép
városba azé nemnagyon nyomjuk 2személlyel,csak néha ink városon kivül amerre nem jár rendőr... itt szerencsére nincs oan geci rendőrség,van öszesen 3 kocsijuk,azt se mindig használják... 125/50 meg nagyba megy
Szeva! Voltam a teleszkóp olajért az aprilia miskolcnál, és mondta a csávó, hogy nem voltak nyitva péntek délután, amikorra mondta neked hogy menj vissza.Azt üzeni hogy menj be nyugodtan az olajért ha kell, megkapod te is olcsóbban. 2860ért árulják, de nekem is csak 1800ba volt, meg te is megkapod annyiért!
azé mondom me tegnap este irt 1 sms-t h nem kell e nekem mitora 160as pöolini, 1000km es dugoval.. oszt olvasom a fórumot,nézem uyganaz a szöveg:D na mondom rákérdek má ,hátha ugyanaz:D
ádi az jóarc,üdvözlöm nekem 8évig oszt társam volt
hali! hát csak azért nem ne haragudj de a csomag állapota olyan volt mint ha szállítás közben valaki belenyúlt volna! te biztossan nem tehetsz róla ezért is ellnézésedet kérem azért amiért visszaküldtem. ha kell természetessen visszafizetem a postaköltségedet! még egyszer bocs.
írj privibe egy címet ahova elküldhetem a feladási költségedet! :) de megértheted nem kis pénzről volt szó.
Sziasztok érdeklődni szeretnék hogy a 2001 es mito hogyan van lefolytva szeretnék venni egyet van is egy kiszemelt csak azt mondja hogy több mint valószínű hogy nincs benne ez hogyan derül ki ?
nekem most van egy gyűrűs,ez volt a legdrágább a pinkben ezért tette bele az előző tulaj...amiket láttam egy gyűrűseket azok lapostetősek is voltak,ahhoz meg kell másik hengerfej,és kevesebbet is bír a dugó,de asszem a kisebb súrlódás miatt többet is tud pörögni,de addig felesleges amíg nincs komoly hengered,rendszered,karbid stb. szóval utcára nem kell.
trakee! a sznobságban igazad lehet de azért 14ezres dugó...amikor egy jó pl prox 23-25, csodák nincsenek vhol spórolni kell. aztán lehet jó,de épp az előző miatt nem én fogom kipróbálni
városba azé nemnagyon nyomjuk 2személlyel,csak néha ink városon kivül amerre nem jár rendőr... itt szerencsére nincs oan geci rendőrség,van öszesen 3 kocsijuk,azt se mindig használják... 125/50 meg nagyba megy
ádi az jóarc,üdvözlöm nekem 8évig oszt társam volt
írj privibe egy címet ahova elküldhetem a feladási költségedet! :) de megértheted nem kis pénzről volt szó.
makk ádám.
küldtem neked egy csomagott amit nem vettél átt.
mért is nem?
trakee! a sznobságban igazad lehet de azért 14ezres dugó...amikor egy jó pl prox 23-25, csodák nincsenek vhol spórolni kell. aztán lehet jó,de épp az előző miatt nem én fogom kipróbálni