Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jogsi infók: www.motorjogositvany.hu Én is még csak most fogom kezdeni,remélem 90 körül megáll mindenestül! :)
http://www.sportmotor.hu/motor...

háhá uj vidi:) tessék szavazni:)
Scoefiled! Mennyit kérsz a piros masináért?Ill meddig van rajta forgalmi?
Hát sztem 100ba biztos benne van, mondjuk nemtom hogy A-ra hány órát kell levezetni, de ez az autósiskola óradíjától is függ.
Voltak Pesti rendörök akkor egy Dt 125 ösöm volt sajna nemvolt biztim a mocimra és 3 ezerbe büntetett meg.
Elkezdem a jogsit Julius körül.
Sokat melózok de megoldom idén gyorsa valahogy!
Vidéken hálistennek normálisak meg ismerek a környéken pár rendör havert!
Csak a fiatalokat csesztetik mert huzzák mint a barom,hangosak,sisak nélkül stb...
A Mítom rendbe van kívül belül bizti is van már visszamenöleg is rajta.
Ok akkor odaadom neki a zsét holnap megprobálom és akkor majd elhozza nekem.
Egyábként arra nem baszakodnak a zsaruk , ahhogy mondtad normálisan mész akkor hagynak.
köszönöm a felvilágosítást akkor A végtelenre kell mennem mert 45kw-os mocit néztem ki!
Árba a jogsi 110Ezer -be mozog nem?
A1- 11kW
Ak- 25kW
A pedig végtelen KW
200 db szotyi, 300 g marihuanalevél, 2 tábla hasis-csoki rendel
Ma motoroztam egy olyan jót!
Taliztam rendörökkel is de nyugton hagytak!
Ha észel motorozól van biztosítás nembaztatják az embert!
Az A korlátlan jogsi hány kw-ra jó?Tud valaki jogsi táblázatot?
A
A1
Ak
mennyi kw-ra szolnak?
Szia Gabi!Beszéltem a Táborfalvai haveroddal felhívtam!
Mondta hogy elösször Te rendezd vele a lóvét és utánna kifüzeti nekem!
Mert nincs neki pénze!
Már ma vittem volna de Ő mondta ha kifüzeted neki akkór vihetem és átveszi!
okés!
cagiva mito új henger 36000 Ft
CAGIVA MITO ÚJ! power elektronikák 16000Ft/Db! ennél olcsóbban nemtalálsz ujat,használtat is nehezen de ez mégis csak új.
Mito visszapillantók új,párban,fekete,gyári,9000Ft!
SZerdától vagyok itthon,eérhető,addig hollandba vagyok
És akkor csak ennyi ? Azt gondolom bármelyik szerelőnél lehet kapni nem ?
hézagoló
a zéger alatt kell lennie asszem
ne fossál-elhagytad a hétagoló lemezt !nekem is az volt :)
Hello !

Nagy a gáz azt hiszem ! :( Van egy 92-es Mito-m és a hátsó lánckerekem lötyög felhívtam a szerelőt azt mondta a gumiszilentek lehetnek ! Kerestem neten de sehol sem találok ... hol lehetne kapni ? Segítsen valaki! köszönöm
És mint köztudott egy tizen sok éves MITO akár mnilyen jol megy vagy nem füstöl akkor sem fér bele semeik EURO szabványba, alapból mivel 2t, és katalizátorja sincs. üdv de szerintem ha raksz rá enduro gumikat akkor ott felétek a mezön el tudsz motorozni vele
euro nemtudomilyen normás motorok kaphatnak már cska rendszámot
Igy van ahhogy mondod. ezntul csak az olyan vasat lehet vizsgáztatni aminek megvan a rendszáma, igazábol lehetne azt is de a világ pénze nem elég hozzá, Papiros váz nehéz lessz, nézegettem, de mind olyan aminek nincs rendszáma. Igazábol nem tudom. nagyon nem könnyü viszont az igy való motorozást nem javaslom mert elöbb utobb azért kell eladnond hogy kifizesd a büntit.
látom nem értitek,hogy hiába vannak meg az olasz papírok 2008-tól már nem redszámozhato a gép :(
Sziasztok!
Tudna valaki egy Mito-1-es kapcsolási rajzot küldeni?
Nagyon megköszönném.
Szervusz!
hosszú a történet de nem fárasztalak, hanem az elején megmondom hogy nálam nincs a motorrol semmi származását igazoló lap, vagy okmány... :(
Sajnálom...
Magyarországi tulajdonosként én is már második vagyok és mikor én vettem még nem volt ilyen necces ez a forgalmis nem forgalmis dolog uh az akkori eladút hagytam is szépen elmenni, mikor meg már kerestem volna papirozás miatt akkor meg már elkótyavetyélődött..sajnos..:(:(
Sajnálom..
Ha megoldható lett volna a papirozása, nagyon valszinű sose adtam volna én sem el....
Előző tulajdon kománk pedig nem tudom honnan szedte hogy én hoztam be külföldről...:S
Ha ennyit belevernék egy motorba mint amennyit én tettem minden bizonnyal le papirozom először
nem beleszórom a pénzt hogy utána jócskán kevesebbért eladjam...
ez van sajna..
Valóban a legéletképesebb lehetőség egy papiros váz...
anno én is kerestem sokáig, de nem találtam, remélem neked több szerencséd lesz és elég kitartásod hogy kivárd a rendszámot rá, mert valóban klassz kis gép a maga nemében
Ha eladnád mennyiért adnád?
(csak kiváncsiságból)
Üdv...
Bocsánat ha megbántottalak, engem egyántalán nem zavar hogy nem az enyémet vetted meg, engem az zavar, hogy szoltam hogy vigyázz, és elhiheted nem rossz szándékbol, az hogy nem vetted meg a gépemet nem érdekel, viszont elég furcsán rendezed a dolgaidat. ha valakinek azt mondod visszahivod tedd meg mégha olyat kell neki mondani hogy nem kell vagy bocs de meggondoltam magam. Nem eltünni aztán bocsánatot kérni, olvasgatom a forumot ugy látom nem csak velem csináltad meg. Ha üzletelsz vagy valami korrekten intézd, jótanács, nam kioktatás. Hidd el szerencsésebb leszel az életben. én már talán akkor motoroztam barátom amikor te járokába modelleztél. fogadd meg a jótanácsot edem, és ne annak vedd hogy valaki arogáns vagy haragszik. Nem fog rád haragudni senki ha korrekt vagy. A motorodat meg probáld elintézni, mert igy mászkálsz ugrik a jogsi és ha még nincs akkor jódarabig nem is lessz. Nagyon brutálisan beszigoritottak. üdv mindenkinek, bocsánat ha megbántottalak.