szeva, elkelt a powerszelep, Msn-en beszéljük meg vagy dobj egy számot az enyém 06306420248, juj de jó már csak ez volt vissza a gépböl. Jaj de örülök, pesti vok. De ha te is akkor össze is szaladhatunk. szevasztok
Hali, nekem nagyon régen volt egy frecciám az lényegében ugyanaz mint a mito, nagyon jó kis gépek szerintem, (kinek mire kell), a hosszutávu nyuzást nem nagyon birják, (saját vélemény, megvettem és kb 100 km-er után megragadt, mondjuk nem kellet volna nyuzni a 0 km-ers dugót,)ezutobbi költséges mutatvány volt 62 rugó dugo gyürü fötengely.fürge kis vasak,és ahhoz képest hogy milyen kicsi jól fekszik az utat, és azt azért nem árt tudni hogy a kategoria legerösebb mocija 16-éve lassan.Egyébként az enyém is eladó, mert nekem tényleg kicsi, (ZX-10 a másik)totál felujittot átalakitott elsö lámpa fejidom,uj gumik láncszett stb. üdv mindenkinek.
Sziasztok van egy kis problémám mert én is magam szerelem a mitómat és nem tudom honna rendeljek tömitéseket meg zégert.Nagyon megköszönném ha valaki küldene nekem elérhetősegeket ezzel kapcsolatban előre is köszi gkunszabo
oks kellene. mikor tudod feladni? egy hétig most nem leszek elérhető meg lehetne oldani hogy csak március elején küldöd? a munkám miatt nem leszek itthon. ha nem gond neked
Nincsmit,az enyém ahogy fahee írta Mito II - azaz kereklámpás és fordított villás,a kereklámpás sima villás a Mito I,a 916os fejidomos már Evo és abból a 6 küllős az Evo II.
Én direkt ezt a fényezést kerestem,tavaly június 1. óta van meg,viszont azóta csak 800 km-t mentem vele. Én 300ért vettem,ezt a hibát csak akkor kövesd el,ha patikaállapotú
Új dugó van benne,de nem ehhez a hengerfejhez való és nincs is illesztve,viszont így sem megy rosszul és max 5 litert eszik,aminek én örülök. A váltó szar,amiatt szét kell húzni a blokkot,kap új láncszettet,tömítésszettet. Ha ilyet veszel,csekkold le a powert: ráadod a gyújtást és hallanod kell a zizegő hangot,mikor ki-be húzza a nyelvet a motor! Hallgasd meg csörög v zörög-e! Nem típusba,de én azt javaslom figyelj oda a váltóra is,a vízhőfok 65-75 fok körül jó,ezt is nézd meg,nekem 100 volt...azonnal termosztát csere. Enyémbe most 55000et mutat az óra,ilyen miatt ne ijedj meg,úgyis ennyi van kb egy 14 éves motorba...(forgalmi szerint 94es,amúgy 92es)
Jah és csak rendszámosat ahogy írtad! Mutasd a linket milyet néztél!:)
Szia Gabi.A Power ára 5 ezer FT,ha gondolod elküldöm postai utánvétellel is!
Tényleg nagyon jó állapotban van!
Le is fényképezhetem Neked ha gondolod és felrakom ide! 18-óra körül itt leszek!
ÜDV.
Randy köszi a gyors választ :)
Olyat is néztem mint a tiéd.Pont olyan festésűt találtam.Naggyon király,bejön.Neked mióta van ez meg?Milyen évjárat?Mennyiért vetted?Persze ha indiszkrét a kérdés,akkor határold be plíz h kb. Ja,és engem csak rendszámos gépek érdekelnek,és azt veszem észre,h sajna sokan 125/50ként árulják,és ennek én nem vok híve :( Az más kérdés,h a robogóm 70es 50es papírral
Problémák voltak már vele?Hagyott már cserben a Mitod?Ez már az EVO2?
Ill. van vmi jó használt kereskedés,ahol ilyeneket találni?Neten nézem ezeket a használt hírdetéseket magánszemélyektől,de körülnéznék használtkereskedésben is.Tudtok vhol Bpen v környékén?
Jah kb 10-15ezrenként dugó csere. Ez kb 30ezer. Ha gyönyörű a henger és a dugó és jó a sűrítés akkor persze nem kell. Meg hosszabb futás után azért már főtengelyfelújítás,csapágyak,hajtókar,stb
De,ha rendben van akkor egy darabig csak dugócsere meg hónolás.
RS-t jobbnak tartják,paraszthajszállal,94 körüli az már lehet Evo,kb annyi pénzért meg jobb,mintha 1. vagy 2. szériás RS-t vennél. Állítólag kevésbé is kényes,mint egy rs,felújítani, cserélgetni alkatrészeket persze időközönként Mitonál is kell. Mivel nem volt RS-em így ebben pontosabb tanácsot nem tudok adni,ha vannak konkrét kérdéseid szívesen válaszolok.
Szevasztok Mitosok!
Nemsoká vennék egy 125ös gépet.A mito és az Aprilia RS között vacilálok.Vkinek vmi tapasztalat?Miért ez vagy miért az?Vagy miért ne?Mennyibe kerül kb ezeknek a fenntartása?Milyen sűrűn kell szervizelni?
Előre is köszi a válaszokat,sokat segítenétek!
szevasztok. igazábol nem tudom, nekem kináltak elektromosat komplettem vezérlövel 16-ért de nem merem bevállalni mert lehet hogy nem tudom bekötni ami vezérelje azért nem vettem meg. Kompletten az egész 8-10 rugót megérne mindenképp. de adok érte egy elsö lámpát kompletten. üdv
www.italmondo.hu itt meg minden van,csak fel kell őket hívni