Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

még nem találtam meg mert épp melozok kocsimon és nemnagyon jártam felé.
Sziasztok! EVO!-hoz eladó az összes idomom. Akit vmeik is érdeklni vegyen fel msn-re. Szép állapotban vannak. Msn: rdani8@hotmail.com
Geri,megnézted azt a kis tányért?
ok,majd jelezz hogy mivan.
hali meg vannak az idomjaid? nekem nagy szükségem lenne rájuk! 35-40 ért megvenném őket! kellene a fejidom és az oldal idom.. Ha valaki tud szerezzen nekem ezekből. csak töretlen állapotú érdekel újrafényezve lesz ugy hogy egyéb hiba nem érdekes csak ne legyen törött. és még szükségem lenne a két lábtartóra felfogatóval együtt.

Mitogeri ettől az illetőtől sikerül szereznem akkor tárgyalan lesz már ez a két dolog! irok úgy is külön neked ha netán sikerült már szereznem idomokat!
A képen lévő motor az 2es mito
szia! nekem van 1 mitom bontásra! 92-es, hivj biztos +egyezünk! 20/5238851 másis hivhat!
www.motormatricak.hu
hy
nemtudtok olyan oldalt ahol mito-hoz lehet kapni matricákat ?
végülis igazad van,de kéne akkor is vmi minta,hogy a gyárihoz minél hasonlóbbat csináltassak
esztergáltatni nem tudsz? akkor oylan lesz, amilyet éppen kiötlesz:)
hy.Gábor hovavalósi vagy?Érdekel még a blokk?
Telcsid független ?és milyen állapotban van?
Nincs vkinek vmi kormányvégsúlya? Gyári pl érdekelne vagy vmi fekete vagy honnan szerezzek normálisat? Ne ilyen kékre eloxált lila indexes karbonos szart Geri? Esetleg egy power mechanika alkatrésszel?
Helló!Van egy mito blokkom(Gyújtás, lendkerék,váltó,minden) eladó!Vacsi jó főtengővel(most lett felujitva az egész blokk)A kuplungkosaran kívül minden meg van hozzá!HIBÁTLAN A HENGER IS!160-AS POLINI HENGER 1000KM ES DUGÓVAL!A henger ára 40000FT! A blokk ára 30000!Ha az egészet viszed akkor 60000!Alkudni kötelező!06705503624 vagy matyko_adrenalin@hotmail.com
Jah és van egy komplett cagiva elephant vázam is!Kerekekkel fasza gumikkal kormánnyal!Egyszóval kompletten blokk nélkül(Még 1000km-es láncszett is jár hozzá(428-as IRIS lánc,GT lánckerekek)Jah és aváz ára potom 20000!
Üdv mindenkinek jó reggel. Még mindig van eladó Mitó elsö lámpám, de inkább cserélnék ha van valakinek fölösleges hátsó gumija jó állapotu ujszerü, cserélnék vele, 150/70 17 ha kicsit keskenyebb az se baj hivjatok. 06306420248 üdv.
Hi Gábor vagyok. érdekelne a blokk, ugy hogy be kéne számolnod egy Motorolla V3-as penge motorollát dobok rá 8 rugót ha érdekes üzen itt vagy msn. mobil:06306420248. üdv.
na jó azé ez igy tulzás volt h 2× olyan erős lesz me azé nem,de powerrel még brutálabb fönn
Nem ismertem :) csak hát ne m tom :D én a helyedbe megnézném azt atökéletes motorikus állapotot :D:) bár lehet hogy csak meghajtották párszor de ki tudja :)
jaj Edem nem a tiedre gondoltam!:D;) a piros gépre :D
Ha tudsz gyere fel MSN-re!
hello.
szolhatál volna hogy feleslegesen ne adja fell a csomagott bazki.
vágod ugye hogy ki vogyok.
udv.
Persze belett kötve h jó-e Okok ha kell akkor szólj!
így szokott lenni :D
de tökéletesse működik ugye? mert ha azzal lesz gázom akkor lehet hogy igényt fogok rá tartani
köszke előre is ha netán tényleg kelleni fog :D
15ért odaadom csak vigyék már, amikor nem volt akkor midnenki kereste, amikor van az égvilágon senkinek nem kell
tartsd meg mert még nem tudom amúgy mennyiért adnád? az a baj hogy csak jövő héten tudom megnézni mert akkor lesz időm hétvégén éjszakára megyek dolgozni sajnos