Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát nem tom az árát nézve a többihez hasonlitva...:S Bár nem ismerem ezt a márkát sőt még nem is hallottam róla, de én maradok a jó beválltnál
Ez a vicc, hogy kiröhögték, mikor fogalmuk sincs, hogy mlyen minőség! Látszik, hogy a többség sznob nagyszájú, aki információ hiányában is ítél! Énis néztem a szettet, japán gyártmány, komolyan elgondolkodtató, mert jó az ára nagyon!
hat szerintem kurvara rontya a kompresziot.nekem nemvolt de ez tuti
Msn-en megbeszéljük majd
Azon gondolkoztam, h egygyűrűs proxot vennék. Volt már valakinek egygyűrűs dugója mennyit bír, mit tapasztalt, szal érdekelne, hogy mivel jobb és mivel rosszabb? Thx
Helló mindenki!Van egy eladó 160as polini hengerem 1000 km-es dugattyúval.Hibátlan hónolás és hibátlan dugó!Nikacil sértettlen egyszóval fasza. Továbbá 28as dellorto karbi és miegymás!06705503624 vagy msn: matyko_adrenalin@hotmail.com vagy ide írjatok
sztem innen még senki,de nincs itthon olyan amit hasonló áron ne kapnál meg,a mitaka cuccokat meg felejtsd el,rs fórumban kiröhögték meg hát 68ezerért henger,dugó,gyűrű,csapszeg tömítés...nemtom milyen minőség lehet
Hello, rendelt már valaki erről a honlapról? mennyi lehet a postaköltség?
Okés!
hali,találtál olyan tányért?
megjött a lóvé....
Nem egyből fog megjelenni, meg mpeg4 formátumot nem...
hello egy kérdésem lenne, kétszer probáltam felrakni egy videót, és nem jelent meg. (mi alapján szelektálják) ha valaki tudja kérném a tanácsát. köszi üdv mindenkinek.
első ülés vételre, a fej meg kölcsönbe lehet h érdekölne
több fajta létezik,itt van Mr2ütem honlapja: http://2t.fxp.hu itt soknak megtalálod a leírását
Amúgy én nem értek hozzá, de milyen az a mechanikus power szelep?
verseny, bocsika elírtam
azt valoszinüleg átalakitották,, de mind1 én a mechanikust pártolom mert ha rendbe van a szelep akkor az müködik. és kisebb a hibalahetöség.
szöveg Sziasztok! Lenne pár eladó cuccom!

egy evo faridomom ( evo II-es, szóval van benne az a fehér rész)
Evo ferseny fejidom, üvegszállas
Evo eredeti fejidom
hátsó lámpa
evo első üllés

Msn: rdani8@hotmail.com
9Ah
Hello lenne egy kérdésem. Hány Ah-s aksitok van?
hali hó mindenki! tudom hogy a most következő dolog nem ide vág de szeretném ha valaki kedvet érez iránta és érdekli a Pocket motorozás kérem látogasson el erre az oldara: http://pocketbikerclub.hu/news...
A bátyám és még sok ember alkotta ezt a kis csapatot! ha valaki kedvet kap reggeljen :)
Az én mitom 90es évjárat, és már ezen is elektronika vezérli a powert!
Igazad van,a c10es mechanikus a c12 és a mitok már elektromos,én most szedtem szét a sajátomat,majd le is takarítom a jövő héten a nyelvet,mert már eléggé szenvedett a mozgatásával a szervomotor.
Itt van egy kép az olaj-víz tartályról,lepucoltam kicsit,a dobomat meg már lehet polírozni meg festeni.
ja bocs elfelejtettem ha valakinek kell komplett mito (kerek) elsö lámpa egy 10-esért viheti. üdv szép napot.