93-as a gépem, én ugy emlékszem régröl, hogy az elsö mitok, és frecciák mechanikus powerszeleppel jöttek ki, mind1 az enyémen nyoma sincs elektromos szelepnek vagy vezérlöáramkörnek. frecciám volt 10 éve c12 ha jol emlékszem azon elektromos volt az biztos de a c10-es az ugyanilyen mint az enyém, de javitsatok ki ha tévedek. üdv mindenkinek
Az a baj, hogy a felsorolt alkatrészek egy Tamanaco karburátorába valók, és ilyeneket nem találni túl sűrűn bontva. Külföldi e-boltokból még beszerezhetőek ezek az alkatrészek, csak először teszek egy próbát, hátha akad itthon is jóval olcsóbban.
Sziasztok!
A következő karburátor alkatrészeket keresem Dell"Orto PHBH 28-ba:
Tolattyú: 50
Tű: X52
Alapjárati fúvóka: 48
Főfúvóka: 138
Nem tudom, hogy mi a neve (angolul atomizer, vagy sprayer): 270 BA
Esetleg, ha akad, akkor egy power jet: 50
most szedtem le a powerszelepemet , hát nemcsodálom hogy zabált a vas porrá van törve a burkolat és egy bazi nagy anyával van kihézagolva, basszus milyen kontár faszok vannak. Nos szeretnék vásárolni egy bontott komplett powerszelepet, valamin ha van valakinek egy olajcsö ami akeverékolajtartálytol megy az olajpumpába irjatok. , a fejidomjavitás továbbra is kellen üdv mindenkinek.
Elektromosat már vehettem volna, de nem tudom hogy vezérelné e mert ez mechanikus de valami idiota telenyomta sziloval igy most totál ki van akkasztva, szerintem azért fulladozik alul. de azért köszi.
hi skacok, kéne nekem mitohoz egy lámpakapcsolo (ha nincs komlett a kapcsolo is jó átforrasztom max) valamint mechanikus powerszelep komplett. irjatok (msn:hsskft@freemail.hu) üdv gábor
A következő karburátor alkatrészeket keresem Dell"Orto PHBH 28-ba:
Tolattyú: 50
Tű: X52
Alapjárati fúvóka: 48
Főfúvóka: 138
Nem tudom, hogy mi a neve (angolul atomizer, vagy sprayer): 270 BA
Esetleg, ha akad, akkor egy power jet: 50
Előre is köszi!
Szerintem esztergályoztass egyet és fúrd kia a jukat
Nemjött meg a pénz,nemtudom mi a fakk van,küldtem 6 csomagot csak a tied nemjött meg:S
http://www.sportmotor.hu/motor...
sok képpel és fix árral