okés,kösz a választ,sztem itthon csapágyboltban nézek utána
most a powernyelvet takarítom,de amilyen oldószereim vannak azok nem hozzák le a kokszot,meg törött a mechanika egy forgó alkatrésze,amibe a bowden végeit kell beakasztani
Hy! Nincs új tűgörgőm még (felső). Táboriéknak mondasz egy méretet és szerintem árát megmondják. Én olyan 2000Ft körülre saccolom, ha tudsz konkrétat mondani ird már meg nekem köszi :)
Igaz csak részben kapcsolódik ide, de azért leírom. Jövök hazafele, elmék a harley bolt előtt látom ott áll egy Mito és nagyba fékezek, mert mostanában elég sokat nézegetem őket, mert majd a közeljövőben akarock venni egyet... Aztán közelebb érve látom h ez a 775 ccm-vel nagyobb "testvére" egy Ducati 916 sp. Most láttam teljes életnagyságban és msoötmár biztos tudom h ienem lesz ha 1X lehetőségm lesz rá. Mito forever.
Hát tegnap engedtek haza, a varratokat kiszedték ugy h most egész jól. Jah meg most értem haza gipsz cserélről mert a tegnapi járógipsz szoritott:S EZ talán jó lesz, szal meg vagyok, és májusba már tudok motorzni (asszem)
hello fireball , azért nem raktam fel jobb képet mert nem tudom mennyit enged a szerver. ha gondolod vegyél fel msn-re és küldök körbefotokat a gépröl. üdv éjjel nappal vagyok online.
sziasztok!megszeretném kérdezni hogy hol lehet itt be szerezni Cagiva Freccia C12 motorhoz alkatrészeket és idomokat.hollehet?
köszönöm elöre.
ÜDV:Jonyyy
most a powernyelvet takarítom,de amilyen oldószereim vannak azok nem hozzák le a kokszot,meg törött a mechanika egy forgó alkatrésze,amibe a bowden végeit kell beakasztani
Nem tudja senki hogy mibe különbözik a dellorto phbh 28 ND és RD karbi?
köszönöm elöre.
ÜDV:Jonyyy