Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

komplett müszerfal 15e.
Holnap felhívod, ha nem rendelt, akkor úgyis tud még neked is hozatni. És akkor tuti lesz neked is olajad.
Jaja azé vágja a témát... Néha mond érdekeset dehát na... belefér
Olcsó meg jó fej a csávó, csak sokat beszél De nem mond mindíghülyeséget
Kb ennyi volt nekem is... legalább ebben jó valamilyen szinten...
2600 a Polini hengerhez a tömítés. Mivel gyorsan kéne, ezért egy olyan raktárból rendelte,ahol apostaköltségre is fizetni kell, ha vártam volna, akkor azt se kéne Az italmondóban 3500 lenne+postaköltség.
Na és a tömítést mennyiért hozza?
Haló! Tudom hogy nekem nem mitom van de az nsr forumon nem tudnak választ adni! Ha felrakom az Arrow rendszeremet akkor kell a motoron karburátoron vagy az olajmennyiségen állítani ?
Hát sztem többet, péntekre jön azt mondta, de ha biztosra kaarsz menni, hívd fel: 46/332-006 .
És nem tod többet rendelt vagy csak egyet (az olajból)
az Italmondonál nem volt szivotorok
szal még mindig kerestetik a mitomra ha vkinek van az szoljon
Szia! Nekem lenne egy eladó hátsó lámpám, tökéletes állapotban van. Most is rajta van a moccomon, ha kell írj, vagy vegyél fel msn-re
Üdv!
Nincs valakinek eladó mito125-höz hátsó munkahengere?
Lehetőleg Szabolcs megyében.
is
És a gyári útmutató és 7,5-öset ír! (Specific "MARZOCCHI" SAE 7,5)
Egy kérdés: ki hányas benyát tankol?
7,5W-s, azt mondta a csávó hogy az a legkeresettebb, ezért az a legdrágább. De most ezt az Agip olajat akciósan hozatja, azért ilyen olcsó, amúgy a többi fajtából 1500körül van a fél liter. Voltam most is vagy 20 percig, mert még tömítéskészletet rendelt nekem, meg haver is kérdezgetett.
Az jó áron van szerintem. Sokat magyarázott? És az agip milyen lesz 7.5W v 10-es?
Amúgy megkérdeztem a csávót, azt mondta hogy 7,5W-s olajat ajánl bele. De a 10W-s is jó, csak ha hidegebb az idő, akkor keményebb lesz a teló. Rendeltem Agipot, 1 liter 1800Ft.
Hali! következő cuccokat keresem Mitomhoz (94 es évjárat). Hátsó lámpa búra, komplett garnitúra idomzat, műszerfal, két tükör. Ha valakinek vannak ezekből akkor kérem írjon! köszönöm előre is olcsó benzint és széles utat mindenkinek :)
szia gábor vagyok, mennyibe kerül a mito idomzat? lámpa van?msn:hsskft@freemail.hu
DUNLOP GUMIK!
Pályán használtak, utcára tökéletes (közepe majdnem szűz) illetve pályán is elmegy még bőven!

D209GP 25000 és 30000 között állapottól függően!
150 ill 110es méret! garnitúrába értve az ár!
van külön első is...

érdeklődni MSN vagy 20/5140810
Hello!

Eladó a Mito-m. Ha érdekel szólj!

http://www.hasznaltauto.hu/ker...
Aha látom csak neked sima a tolód. nekem meg fordított!
Persze, amelegvizet simán bírja, ahogy az autüs töbmítő szilikonból is a fekete meg a szürke az való vízhez, a piros meg álltalában benzinhez olajhoz. Nekem a kocsiban volt fbs a vízkörben több helyen is, simán ment évekig.
Viszont kevésbé undorító, és nem olyan rohadt büdösek(fbs i csak addig amíg szárad, viszont addig tényleg elég szar)...