2600 a Polini hengerhez a tömítés. Mivel gyorsan kéne, ezért egy olyan raktárból rendelte,ahol apostaköltségre is fizetni kell, ha vártam volna, akkor azt se kéne Az italmondóban 3500 lenne+postaköltség.
Haló! Tudom hogy nekem nem mitom van de az nsr forumon nem tudnak választ adni! Ha felrakom az Arrow rendszeremet akkor kell a motoron karburátoron vagy az olajmennyiségen állítani ?
7,5W-s, azt mondta a csávó hogy az a legkeresettebb, ezért az a legdrágább. De most ezt az Agip olajat akciósan hozatja, azért ilyen olcsó, amúgy a többi fajtából 1500körül van a fél liter. Voltam most is vagy 20 percig, mert még tömítéskészletet rendelt nekem, meg haver is kérdezgetett.
Amúgy megkérdeztem a csávót, azt mondta hogy 7,5W-s olajat ajánl bele. De a 10W-s is jó, csak ha hidegebb az idő, akkor keményebb lesz a teló. Rendeltem Agipot, 1 liter 1800Ft.
Hali! következő cuccokat keresem Mitomhoz (94 es évjárat). Hátsó lámpa búra, komplett garnitúra idomzat, műszerfal, két tükör. Ha valakinek vannak ezekből akkor kérem írjon! köszönöm előre is olcsó benzint és széles utat mindenkinek :)
Persze, amelegvizet simán bírja, ahogy az autüs töbmítő szilikonból is a fekete meg a szürke az való vízhez, a piros meg álltalában benzinhez olajhoz. Nekem a kocsiban volt fbs a vízkörben több helyen is, simán ment évekig.
szal még mindig kerestetik a mitomra ha vkinek van az szoljon
Nincs valakinek eladó mito125-höz hátsó munkahengere?
Lehetőleg Szabolcs megyében.
Egy kérdés: ki hányas benyát tankol?
Pályán használtak, utcára tökéletes (közepe majdnem szűz) illetve pályán is elmegy még bőven!
D209GP 25000 és 30000 között állapottól függően!
150 ill 110es méret! garnitúrába értve az ár!
van külön első is...
érdeklődni MSN vagy 20/5140810
Eladó a Mito-m. Ha érdekel szólj!
http://www.hasznaltauto.hu/ker...