Elég jól bírja azért... tudom hogy hivatalosan nem bírja... de pl a volt rgm ripityára tört vízpumpaházára fbs volt rákenve, pár rétegben, nem is volt feltünű... de nagyon jól bírta...
Nekem is van itthon, van abból több féle, piros meg fekete... de ezek drágábbak mint az fbs...
Az fbs nem olaj és benzinálló, ennek ellenére megdöbbentően jól bítja az ilyesmit, csak közvetlenül benzinbe mártva megdagad. Viszont autósboltban lehet kapni olyan szilikonkaucsuk szerő ragasztót, ami benzin és hőálló is, erre inkébb ez való.
Ha megszilárdul egy elég szívós gumi lesz belőle, le lehet szedni, nem végleges kötés, nem lesz tőle semmi baja a gépnek, viszont jól tömít... és nem, nem olvad ki, az kizárt dolog, akár gázlámpával is melegítheted, azt is elég jól bírja...
Sziasztok lenne egy eladó fejidomom és hátsó faridomom. Mind2 piros színű, a fejidom jó állapotban van, csak a plexi tartópontjai közül 3el van törve, de egy szerelő meg tudja csinálni. A faridom tökéletes állapotban van, a festése kicsit nem olyan szép, de hibátlan! Msn: rdani8@hotmail.com
Nekem ennyi kérdésem lenne hogy oda kell tömítés vagy nem ahol a db és a könyök csatlakozik ? Meg az hogy amikor felraktad a gépre a mocin állítottál vmit ?
Hello
Valaki tudna segíteni teleszkóp olaj terén? Az érdekelne hogy milyen tipusú olaj kell bele (10W, 5W, 15W 2.5W) A keményebb vagy a lágyabb a jobb?
hát én itt tartok sajna. sikerült beleugranom egy olyan mitoba amire még költhetek előreláthatólag egy 100 ast kb de hát a tanuló pénzt meg kell fizetni sajnos :)
én is igy szereztem monyuk a motorom,hogy motorikusan fullra megvan csinálva, megy is kibaszottul,cask külsőleg el volt hanyagolva,kis bajai voltak de az öszképet nagyon lerontotta.. ien bajok voltak:
ballansz tengely nincs beálitva,ráz a block,karbi nincs jól belőve, kis forulaton hörög mint álat, izzok kiégve, hátsóülés elhagyva,első ülés kiszakadva,önindito relé bekakkanva,index relé nincs,index nincs,szivató kar elörve, hütő 1 helyen kilyukadva.. és ak igy nem mutattott sokat,de 13ezer ft és 3 hét szerelgetés eredénye képp,most oalyan,hogy odamek,gyujtás beindit,és megy ,minden müxik, semmi baj nincs vele,azóta cak benzin olaj és megy
CSá! Gondolom van itt köztetek olyan akinek van a mociján Arrow rendszer. Akinek van az írjon már lécci lenne egy kérdésem! De leírom ide is hátha tud segíteni vki. Amikor felraktam a könyököt addig nem volt semmi gon csak amikor a dobot ráraktam akkor észrevettem hogy a dob és a könyök között amikor ráhúztam ott rés van és kicsit fröcsköl az oil útközben! Kell netán rakni vmi tömítést oda vagy mi? Kössz előre is!
lécci vki azt mondja meg h az italmondo nál mért van ien miranelli faxom hoz szivotorok
a mitohoz meg mért nincs vki segitsen honnan szerezzek dellorto 28 ashoz szívótorkot
Nekem is van itthon, van abból több féle, piros meg fekete... de ezek drágábbak mint az fbs...