Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

olcsó nem lesz..de több vele meló,mint a ráköltött pénz..:)
amúgy jó móka..főleg ha 1 csomó mindenhez átalakító adaptert kell gyártanod :D..de számomra többet fog érni,mintha veszek egy kész vasat
aham..de igyselesz olcso,meg nem is melo átépiteni mitová
ismerőstől vettem, frissen felújított blokkal, ismertem az előéletét.. és ez meggyőzőbb volt..mint beleugrani 1 szakadtabb mitoba és kezdeni a felujitasok sorát..
de ak ménem vettél 1 mitot?
www.italmondo.hu itt majdnem mindent kapsz hozzá irj nekik mailt
mert a mito jobban tetszik.+az aluminiumváz miatt..:)
a Freccia is szép állapotban volt miután tavaly gatyába ráztam,de a vágyam a Mito volt 125ben mindig is
tavayl lett belőve a ki1ensúlyozótengely..csak 1 olajcsere és tömítés csere volt a blokkon..
majd kiv. leszek ha fix lesz rajta minden,akkor is rázkódik-e..de nekem gyanús.. ha mást nem,akkor rálese ka ballansztengelyre
milyen mito vettél? lehet hogy az én régimet sárga 160as?:o:)
inkább hengert vegyél rá
csak sötétített érdekel piros lesz a picike
vagy sárga inkább?
Hali! Nem kell vkinek esetleg egy EVO fejidom? Szép állapotban van, egy két helyen pelxi tartó karikák eltörtek de egy idomos megcsinálja.Kül tök jó Ára megegyezés szerint. Msn: rdani8@hotmail.com

Jha és nincs vkinek esetleg evohoz fekete plexije?
az van elálitodva nekem is azt csinálta
nekem a henger és a karbi közt kellene az a gumi szívótorok
lécci vki segitsen
blockhoz nem nuyltatok?kuplunghoz? me leeht el lett álitva a kiegyenlitő tengely,ak szokot ugy rázkódni az egész cuccos
és mé épited át?
viszont a mitosokhoz lenne egy kérdésem: a motortartó bakoknál v vmerre kell használni gumi szilenteket a rezonancia csökkentésére?.. mert a frecciában nem volt semmi baja a gépnek, most meg rázkódik az egész..:S lehet h még utána kellene húznom 1-2 helyen a csvarokat..
el vok dugva lenn zalában,úgyh sem időm,sem pénzem nem engedi a pályát
nem nem..továbbra is rendszámos lesz:)
Hali!Most vettem egy 92-es Mito-t és ahoz kéne nekem kuplung bowden elsősorban aztán hátsó ülés meg hátsó lábtartók és elsöfék olajtartáj!valaki esetleg tud valamit?
jah vágom pályagépet csinálsz belőle ?
jaja freccia.. mivel az egesz gép c12R freccia volt ..csak rámjött a hüyleség.. majd kap egy mito rezot
komplett karbi van
ja ok,azé mondom oan furcsán néz ki
freccia