olcsó nem lesz..de több vele meló,mint a ráköltött pénz..:)
amúgy jó móka..főleg ha 1 csomó mindenhez átalakító adaptert kell gyártanod :D..de számomra többet fog érni,mintha veszek egy kész vasat
ismerőstől vettem, frissen felújított blokkal, ismertem az előéletét.. és ez meggyőzőbb volt..mint beleugrani 1 szakadtabb mitoba és kezdeni a felujitasok sorát..
mert a mito jobban tetszik.+az aluminiumváz miatt..:)
a Freccia is szép állapotban volt miután tavaly gatyába ráztam,de a vágyam a Mito volt 125ben mindig is
tavayl lett belőve a ki1ensúlyozótengely..csak 1 olajcsere és tömítés csere volt a blokkon..
majd kiv. leszek ha fix lesz rajta minden,akkor is rázkódik-e..de nekem gyanús.. ha mást nem,akkor rálese ka ballansztengelyre
Hali! Nem kell vkinek esetleg egy EVO fejidom? Szép állapotban van, egy két helyen pelxi tartó karikák eltörtek de egy idomos megcsinálja.Kül tök jó Ára megegyezés szerint. Msn: rdani8@hotmail.com
Jha és nincs vkinek esetleg evohoz fekete plexije?
viszont a mitosokhoz lenne egy kérdésem: a motortartó bakoknál v vmerre kell használni gumi szilenteket a rezonancia csökkentésére?.. mert a frecciában nem volt semmi baja a gépnek, most meg rázkódik az egész..:S lehet h még utána kellene húznom 1-2 helyen a csvarokat..
Hali!Most vettem egy 92-es Mito-t és ahoz kéne nekem kuplung bowden elsősorban aztán hátsó ülés meg hátsó lábtartók és elsöfék olajtartáj!valaki esetleg tud valamit?
amúgy jó móka..főleg ha 1 csomó mindenhez átalakító adaptert kell gyártanod :D..de számomra többet fog érni,mintha veszek egy kész vasat