Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

milyen rezo van ezen?
hy vki nek nincs 1 felesleges szívótorka ? 28 as karbihoz
SŰRGŐS
HELP
hasonló forma lesz az idomokat tekintve,a tricolor duci fényezésével..de még fogalmam sincs mire lesz kész, talán március közepe...most h elkezdődött a 2. félév, 1 7en lesz 2-3 napom h foglalkozzak vele..és még csajszit is be kell iktatni :)
csapágyat 1ik haverom simán kiszokta gányolni, ütni,verni...de ő külön eset..
aha itthon van már az evo fejidomom+ kész van a negativ is az oldalidomokról..sokat nem variálok ezzel.. inkább a féynezés lesz valami egyedi
Fasza,látom alakul már! Mi lesz a végleges külső? Evohoz teljesen hasonló vagy vmi extra,mert látom még elég sok alkatrész hiányzik. Jah meg abban segítsetek lécci,hogy hogy jön ki a hátsó felniből a 2 csapágy meg a közbetét,csapágylehúzó nélkül? Kijön,ha csak az egyik oldalról van ütögetve?
No..szóval 1előre igy áll a project, még mielőtt valaki elkezdene fikázni, megjegyzem h rengeteg finomítani való van a gépen, első fékem felújítása, másik kipuffrendszer, kitámasztó,légszűrőház, idomok, fényezés, kiegészítők..de a lényeg h ha akarom,akkor már kék füstben úszik az utca:)
én ma levedtem az idomokat és a kádban mosta me most pedig a szobámban száritom anyám meg most próbálja feldolgozni
OKé, majd benézek, elbeszélgetek vele, hátha megint megpróbál meggyőzni hogy rendeljek full új gyűri polinit. Amiből csak 1 van az országba!
nem miskolci aprilia... (tudod a szájhősnél)
nem miskolci aprilia... (tudod a szájhősnél)
italmondonál az RSemhez a henger tömítéskészlet 3900 vagy mennyi volt.
Italmondoból?
2400 Ft-ér vettem a hengerhez a pollinit...
Nekem csak a hengerhez kellene ja. Az kb mennyi lehet?
italmondonal rendeltem tavaly..attól függ h egesz blokkhoz v henger tájékához kéred e 3-7 e ft között mozog aszsem
Szeva! Mito tömítéskészlet kkb hány FT, és hol lehet olyat kapni?
helló fiúk:)
hogy szedtétek ki a hátsó kerékből a csapányakat? (aki már csarélt:D)
lécci írjatok. köszi
ja.. utcaban 4en is kinéztek h ki ez a marha állat ezzel a zakatolo izével.. vilagitas müszerfal meg első fék nélkül.. áá grr.. k..va joo volt
Grat! Várjuk a képeket!
off: motorozható az evom :DDDDDDDDDD leirhatatlanu jó érzés,amikor egy halom teljesen össze nem paszsoló "szar"ból építesz valamit ami működik lassan összeáll amjd a gép..de még rengeteg finomitani való akad..majd tolok képeket holnap..
mindenkine a legjobbakat
van eladó karbim

Elvileg 2 hét és kész a Mitom
Srácok sürgős és fontos, mi az isten baja lehet a gépnek felraktuk a karbit járt egy 10 15 percet , most meg jár egy pár percet kb1-2 őt és leáll ez mitől lehet segítsetek amotor előtte tökéletesen ment csak a karbit megcsináltauk emrt kiszedtük a csavart alul ami bele volt szakadva és tömítését kciseréltük újra( a régi gyapotot újra) és járt egy 15-20 percet
msot meg megpsuztul a víz hőfök nem ment fel meg semmi mitől lehet?
hát sztem fordicsd visza ahogy kell álnia,180fokot fordits rajta,és utána próbáld,mer ahoy most áll,ott a potméter ami szabályozza,az nem érzékeli h mivan sztem,és lehet azé nem mozog.. ha akk se megy ak baj van, ak vmi behalt
Szevasztok ! A Mito-m még mindig eladó,ha valakit érdekel vagy esetleg tudtok olyat akit érdekelne irjatok itt vagy MSN-en vagy akár e-mailon is az adatlapomon mindent megtaláltok!