Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak mert amikor ráadom a gyújtást, nem ellenőriz, és nem tudom miért. Gondoltam azért mert ez meg van szorulva. Nem tudtam hogy kézzel lehet e fordítani rajta. Tehát a bovden lukának felfelé kell nézni?
180fokkal elvan forditva,pont forditva kell álnia.. am el lehet forditani,de nem könnyü,meg nem is nagyon tesz jót sztem neki
A powermotoron ezt a forgórészt kézzel le lehet fordítani? Mert lehet hogy nekem nem működik teljesen jól. Amúgy így kell álnia ?
ez hülye kérdés volt:)
Holnap lesz vidi is
van tippetek h a freccia fékynerge helyére passzol-e az 1es mitoé? ha nem,akkor igen cska mnagy szarban vok:S
Dob valamit a teljesítményen is? Vagy csak a hang? Csinálj már róla egy videót, hogy meghalgathassuk milyen hangja van!
Én nagyon olcsón hozzájutottam árat inkább nem mondom jó áron ha ügyes vagy ki tudsz fogni egy jót! Csak ne siesd el a vásárlást!
Mitoevo88! Te mennyiért vetted a mitodat?
www.mforce.hu a cikkeknél a 2T tuning rovatban sok okosság le van írva
A 2ütem résvezérléses,amíg nem megy fel a dugó nem zár a kipufogó nyílás,tehát addig a beáramló friss keverék egy része távozna,ezen segít a cső kialakítása: távozik az égéstermék a hengerből ami a táguló (diffúzor) részen lelassul, kisebb sebesség----nagyobb nyomás,ez a megnövekedett nyomás indít el visszafele egy hullámot ami úgymond visszatolja a friss keveréket. Lehet még részletezni,de nagyjából ennyi. Bővebben pedig:
2t.fxp.hu
www.mforce.hu itt a cikkek vagy hasonló menüpont alatt a 2 ütem résznél.
Valaki hozzáértő megmondhatná h miért is néz így ki a rezó? van egy elképzelésem, h miért de nem vagyok benne biztos.
Én mitot vennék szerintem jobbak, mint az rs-ek, nem hullanak szét annyira. Mito dugója 25öt kibír, rs-é 15öt. De te választasz...
Ráraktam a jolly motot a gépre, gondoltam megmutatom
Vedd fel MSN-en! Úgy hamarabb akpsz választ, legalábbis nekem hamarabb válaszolt ott.
Írtam mailt!
PLs válaszolj!
Csá!
Valaki megtudná nekem mondani mibe külömbözik egy phbh 28 RD és ND karbi?
bocs nem, csak 20% kedvezményem volt
7500 HUF 30% kedvezménnyel de lehet h más tudja olcsóbban......
Nemsokára motor vásárlás elött fogok állni.125-ös gyorsasági motort akarok majd venni.Most a mito és az rs között gondolkodom.Elsőre a mito nyerte meg az tetszésemet.Ti mit gondoltok melyiket lenne érdemesebb venni?a választ előre is köszönöm
Van egy eladó power elektronikám 98as Evoé volt! Olcsoba adom!
vigye az enyém
Ja és engem is érdekelne hogy milyen viszkozitású olyaj kell a fordított telóba ha vki tudna valamit mondani azt megköszönném!
szkuli! Mennyi volt a főtengelycsapágy?
hát szerintem egy 4-5 litert kb ha huzamossabban mész ennyit pl autópálya akkor szerintem még ez alá is mehet.. de még mérni nem tudtam. ha kész lesz teljessen a mocim akkor majd igyekszem méregetni minden fajta menést. de egyelőre most pl egy önindítót keresek a Mitomhoz. ha valakinek van kérem jelezze csak kifogástalan állapotú és működésű érdekel! köszönöm előre is...