Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Off:Te nem focizol véletlenül darócon?
Beszereztem ma egy új sisakot. Akciósan a SHOX tól egy 10esért. MDS Edge
Hát mind1, annyira nem is lényeg. Az a lényeg hogy végre jó legyen már a moci. Lassan kezdődik a szezon, én meg busszal járok
Jaja értem... Hát nem tom el tudod e adni azt a henger nem nagyon kapkodnak a 160-as hengerek után én úgy tom.
Én Tibolddarócon, Miskolctól 40km, Mezőkövesd felé. A hengerrel meg csak annyi, hogy a dugó elkopott, és nem cseréltük le időben, és összekarcolta a hengert. Ezt meg fúrni nem lehet.
A hengereddel mi lett hogy cserélni kell? te hol lax?
Szerintetek el lehet adni egy hüvelyezésre váró 160as hangert? ÉS ha igen mennyit kaphahtok érte?
Hát az ha jól tudom alap De ahogy a szerelő haver nézte, azzal nincs gond.
A főtengelyed milyen? Meg van erősítve?
Jaja, 160as polini volt benne edig is. Ez lesz ezután is
Neked eddig is 160-as volt?
Nekem is mondott érdekességeket, hogy az Rs hány ló, a mito meg ahhoz képest mennyi. Amikor mondtam neki hogy ez nem teljesen így van, legalábbis én nem így tudom, akkor jött a magyarázat, hogy nem eggyről beszélünk! stb stb stb
Amúgy most újítod fel?
Jaja... Magmagyarázta hogy a mito nem jó motor... hol van az az rs-hez... Kiakasztott finoman szólva!
Akkor tudod milyen nagydumás ott a csávó!
De voltam! Miskolctól 30 km-re lakom Szerencs melett.
Te BAZ megye melyik részén laksz?
Csak nem te is voltál már ott?
Aha, de nem ott veszem a felújítottat.
Miskolcon kérdezted az aprilliában?
Én is így gondoltam, de akzért köszi Akkor megrendelem az újat(Legalábbis nekem új lesz)!
ja értem
nem kell újra hüvelyezni,mivel azt már lehet fúrni,csak egy méretet feljebb kell menni
Jééééé itt a régi Frecciám .
*aprilia