Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem 140es van benne,na de jó lesz az bele megy faszán meg minden ...ma végre sikerült kipróbálni a motort,mentünk pár kört a városba...
Hát én ugy tom h gyárialg ezzel jöttek ki, az alapjárat meg 55 vagy 50 vmennyi asszem
nekem anno azt mondták,hogy blokkja válogatja a fuvokaméretet de a gyári az valóban 148!
Gerit informáld le,neki van tapasztalata (volt már neki pár Mitoja )
Elméletileg 148 a gyári
nem,csak van 1 felesleges,én nem haszálnom
Rádhoztam az eladási lázat, ugyi?
van 1 eladó mito olajszivattyum,nem kel vkinek?
nektek hanyas főfúvóka van a 28as karbiba?
ha lefüstölöd az utca végén akkor nemsokat
de kb olyan 1szezont bőven és akkor votl benne minden!(pálya, kis gümifüst sulinál meg utca)
de kbolyan átlag használat 6-8000km biztos!
utcán kb mennyi km-t bírnak? átlagos használatnál
nem lett még megoldva sajnos:S
Dunlop D208GP 25000/pár
D209GP 25-30000.-/pár
(méret 110/70 ZR 17 és 150-160/60 Zr 17!)
Aki nemannyira tapasztalt a gumi témában annak annyit hogy ilyen gumikkal versenyzünk és bőven térden lehet fordulni vele a megfelelő helyen!
állapotra középen 90%
a széle van kopva de pályára is elmegy még, utcára meg hibátlan!

érdeklődni MSN en vagy 20/514 0810
folyamatos készlet!
csak érdeklődés szinten megkérdezném: érdekelne vkit tavasszal egy full polír és újrafestett gyári dob új gyapottal,önzáró anyákkal KOPLETTen? mennyit érhet
köszönöm
Geri!
Már cagiva club-ba írtam..hogy oldották meg a husqvarnában a hajtókar témát?
Valamelyik cagiva hjtókar csak passzol
Látom a lapodon 400 sportba mész, mi old ba, tavaly egy 250yamahával. Idén speciálba egy vizes tz +egy td3-meg az ypvssel yungtimerbe.
Hétfőn repül,már megcimezve béleltborítékban pihen.
A két alsó idomot összekötö darabot. Mibe kerül mostanság 2 34 dellortó nem lapsuberes
cuccokat mikor tudod feladni?
és mit keresnél hozzá?
Jól mondod ugyse volt ilyen 350-be, nincs kedvem sok hogy csináljak rá alját. Ez egy elfekvö idom volt de egész pofás rá. Jó lessz a ringre 70ps-el.
egy rd350 yamaha aprilia rs idomokkal
én is tegnap este megünnepeltem a héten lévő szülinapom pár emberkével. motor a garázsban áll szépen, tisztán. Várja a tavaszt, + én is várom holnap pedig kresz vizsga Csepelen
Az 500-as mito-ról tudtok valamit? Amúgy kiváncsi lennék hogy az 1 hengeres supermotyó blokk benne mennyire lesz darabos....
ez mmi a jjó Isten?