Hát mondjuk nekem az prilia szalonba a csávó azt mondta hogy 10ezer km és akkor lehet megint hüvelyezni. Nekem is nagyon kevésnek tünt ez, mondjuk ő nagyon azt akart ahogy rendeljek új hengerszettet.
Hát ez egy jó kérdés,de gondolom ilyenkor alapméretre csinálják a hüvelyt,ha hozzászámolod,hogy 10-15 ezrenként dugót cserélsz és minden cserénél egy méretet feljebb mész akkor pl 4×10/15 ezer. Ami elég sok ugye,de ez ideális eset,ha pl nem ragad meg soha.
Nekem most is 160as Polini van, és 65ért akarják ezt hüvelyezni. Ehhez meg polini dugót adnak. Amúgy egy újrahüvelyezettt henger kb hány km-ig bírja, vegyes használat mellett?
Sziasztok! Tudom,ez nem Freccia fórum,de azért megkérdezem,hogy nincs-e valakinek esetleg Freccia c12r-hez eladó bal index/tükör?!Vagy nem-e tud valaki valamilyen helyet,ahol beszerezhetném,mert én sehol sem találok... :S Előre is köszi,SZÉLES UTAT,GUMIFÁKAT! :D
voltam ma motorozni 1et városba, hát a viz osn 50-55foknál föjjebb sose ment kikell takarni maj a hütő 1 részét.. de am jó volt végre csapadtni pár kört
ha jól értem akkor túl hideg a moci,ha nem forgatna a pumpa melegedne,nekem is pontosan így áll a mutató,nem kell parázni jó az,NSR-emnél még kevesebbet mutatott
Sziasztok! Kéne nekem egy kis segítség! Nekem van egy 93"-as Mitom. A problémám az hogy a víz hőfok mérőn a mutató mindig a kék rész végénél áll szóval a sárga csík kezdeténél! Ha sokat megyek vele egy idő után megy kb 2-3 milit felfele de semmi extra... Ez így jó vagy valami rossz? Hőmérő gomba? Vagy lehet hogy nem forgatja meg a vizet a pumpa? Előre is köszi! Széles utat és jó időt!
06 30 26 92 998