jaja nekem is alig akarja elérni a 60at igyhát nem is lehet neki verni(sajnálom picikém)
de megjött az arrow rendszerem és nagyon faja hangot kölcsönoz az evonak
Mindenki a sajátját szereti a leginkább, én is szeretem a Frecciám (C12) nem egy mai gép, de korát meghazuttoló az állapota a Mitok kinézete sportosabb nekem tetszik, az EVO-é kevésbé ......
"Kinek a pap, kinek a papné...."
Én az ETZ-t sem szólom le mert maga nemében jó kis gép meg kb fél magyarország annak köszönheti a motorozást, mert szerintem a mai motorosok felénél biztos megfordult egy mz de azért ne említsük egy lapon a mito-val... És ezt nem csak a kinézetre mondom hanem a technikára is
Hár az evo is már lassan 14 éves formaterv de szerintem még manapság is a világ egyik legszebb motorja... Sokszor mikor az udvaron elmegyek mellette nem tudom róla levenni a szemem Egyszerűen minden porcikája szép
szóval prézli150!
mennyivel érzed szebbnek illetve különbnek a szutyok etz-t mint egy mitot?
egyáltalán mentél már ilyen mocival vagy csak távolból mered leugatni?!
igaz hogy "csak" egy körlámpás mitom van de 100x különb a fosodnál szóval ha szebbet és jobbat tudsz felmutatni akkor se illik de legalább lenne mire verned magad.... elgondolkodhatnál egy kicsit mielőtt írsz mert ahogy nézegetem senki szívébe nem loptad be magadat.
meg ha már szépségverseny a téma, szerintem az összes közül messze az MZ a legrondább.
(és most jön az hogy én lenézem az mzket, pedig abszolút nem így van)
de megjött az arrow rendszerem és nagyon faja hangot kölcsönoz az evonak
"Kinek a pap, kinek a papné...."
mennyivel érzed szebbnek illetve különbnek a szutyok etz-t mint egy mitot?
egyáltalán mentél már ilyen mocival vagy csak távolból mered leugatni?!
igaz hogy "csak" egy körlámpás mitom van de 100x különb a fosodnál szóval ha szebbet és jobbat tudsz felmutatni akkor se illik de legalább lenne mire verned magad.... elgondolkodhatnál egy kicsit mielőtt írsz mert ahogy nézegetem senki szívébe nem loptad be magadat.
takarodj ebből a topikból
(és most jön az hogy én lenézem az mzket, pedig abszolút nem így van)