Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát ja ebben a hidegben nem akar melegedni! De a kolléga tanácsa nem rossz le kell takarni a hűtő egy részét (én is ezt csináltam és tuti)
jaja nekem is alig akarja elérni a 60at igyhát nem is lehet neki verni(sajnálom picikém)
de megjött az arrow rendszerem és nagyon faja hangot kölcsönoz az evonak
jaja nekem is ősszel 55-60 fok,takard le a hűtő egy részét hátha segít
Hát én még nem hoztam haza a gépet, de még ősszel mikor hasonló idő volt, nekem is ez volt. Nem melegedett fel a víz.
ebbe a hidegbe nektek is ien rohatt nehezen melexik a viz? meg oan 50fok fölé nem is nagyon akar menni?
Hello. Mito Evo-hoz keresek hátsó ülést,ill. hátsó lábtartókat. Ha valaki tud, szóljon. Köszi elöre is
Mindenki a sajátját szereti a leginkább, én is szeretem a Frecciám (C12) nem egy mai gép, de korát meghazuttoló az állapota a Mitok kinézete sportosabb nekem tetszik, az EVO-é kevésbé ......
"Kinek a pap, kinek a papné...."
én elhiszem hogy nem rossz motorok az etz-k de miért szól le mitosokat mikor a mito akár honnan is nézem nem csúnya motor....
Én az ETZ-t sem szólom le mert maga nemében jó kis gép meg kb fél magyarország annak köszönheti a motorozást, mert szerintem a mai motorosok felénél biztos megfordult egy mz de azért ne említsük egy lapon a mito-val... És ezt nem csak a kinézetre mondom hanem a technikára is
Hár az evo is már lassan 14 éves formaterv de szerintem még manapság is a világ egyik legszebb motorja... Sokszor mikor az udvaron elmegyek mellette nem tudom róla levenni a szemem Egyszerűen minden porcikája szép
szóval prézli150!
mennyivel érzed szebbnek illetve különbnek a szutyok etz-t mint egy mitot?
egyáltalán mentél már ilyen mocival vagy csak távolból mered leugatni?!
igaz hogy "csak" egy körlámpás mitom van de 100x különb a fosodnál szóval ha szebbet és jobbat tudsz felmutatni akkor se illik de legalább lenne mire verned magad.... elgondolkodhatnál egy kicsit mielőtt írsz mert ahogy nézegetem senki szívébe nem loptad be magadat.
prézli150
takarodj ebből a topikból
..jobban teszed ha nem szólsz be.. ugyanis elbasztad amit írtál..én pl. most egy evo-t építek a "semmiből"..és nem apu tette alám..na?
Ronda a MIto de nem vagy normális Az evo Mitoknál amik Ducati kinézetűek nincs is szebb motor szerintem De a körlámpásomért is halok
Sziasztok! Lenne egy eladó EVO fejidomom, egy két esztétikai hibával, de semmi durva, javítani mindent meg lehet rajta. Msn: rdani8@hotmail.com
Hát kinek mi... Nekem az Evokkal sincs semmi bajom, sztem azok is szépek, csak kicsit kisebbek a körlámpásoknál...
A mito nekem se tetszik..., talán a régebbi...
Hát nem tom milyen szemszögből nézzed a frecciát de sztem vhogy a Mitoknak sokkal sportosabb/formásabb a felépitése...
Vannak gyönyörü freccia c10 alkatrészeim, kellenek?:)
meg ha már szépségverseny a téma, szerintem az összes közül messze az MZ a legrondább.
(és most jön az hogy én lenézem az mzket, pedig abszolút nem így van)
ha már legalább beugatsz a mitosoknak, tanulj meg értelmesen írni...
biztos hogy nem ezért én dolgoztam én épitettem fel a semmiböl.Az az apukámtól kaptam mint1esek
szerintem meg szó nélkül elcserélnéd az mzdet egy MITO-ra!
biztos népszerű leszel
Gyerekek ti nem veszitek észre hogy a MITO ronda? A feccia c10 ezerszer szebb!