Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mennyi az a jó drága?
van,jó drága
Mitogeri, neked vannak ilyen gumiba foglalt anyák készleten, meg persze bbele való csavar?
Van olyan gumifoglalat is?Mert ha olyat tudsz venni valamerre felétek, akkor ha vennél nekem és elküldenéd akkor megköszönném. Persze fizetek mindent. Amúgy mennyi volt a gumis foglalat meg a csavar?
Hát ti tudjátok, én jártam dob nélkül, nem melegedett, nem volt semmi baja, dugó gyönyörű volt, gyertya színe is tökéletes, de mondom, biztos igaz...
ja izlések és pofonok! de te kapod a legnagyobb pofont ha megragad a géped és nézel
Ráadásul,ha kiszeded az elnyelő anyagot, akkor kicsit kevésbé is megy. Az sem ismeretlen dolog, hogy amikor egy edurósnak letörik egy zakónál a tompító, 1-2 körnél nemigen tud már többet menni,mert megragad a bicigli.Pár éve királyválasztón láttunk ilyet
Az soha sem árt
na,az van ha hozzáéritetttem ak nem csinált smemit,aztán kicsit megkapargattam,ak meg felment maxra..ugyhogy kontakt hiba lehet ak a hőgomba meg a saru castlakozojánál? maj befujom ien tisztito sprével
pill ezt megpróbálom
Izlések és pofonok... valakinek meg az tetszik
stevehuffnagel
ha kiszeded a kipuffból a gyapotot csunya éles hangja lesz a haverom apriliaján mi kipróbáltuk és nekünk(neki) ugy vált be h teljesen teletömtük de fullra bele kellett döngölni akkor jó mély hangja lett
de lehet h ez igy nem szakszerű kérdezz meg másokat is
Hát nekem eddig mindegyik mérő ezt csinálta... cagivánál pont nem próbáltam, de szerintem ugyanolyan mérője van annak is...
tehát ak adok 1 teset neki ,és ak kikell akadnia maxra?
Próbáld ki hogy nem a gombára kötöd a mutatót hanem letesteled a kábelt, akkor maxot kéne mutatnia...
Esetleg kábelszakadás? Ami akár lehet a mérő tekercsében is...
oks... hőfok mérőnek mien baja szokott lenni a miton? me hőgombát most cseérltem,de nem mér semmit
már én is szívesen tartanék ott...ma már végre helyére került az első, hátsó futómű..holnap talpra is áll.. aztán jön a leves.. ami nem lesz 1szerű.. idom faragás
én kicseréltem az összes idomcsavart,de ilyen gumifoglalatot nem tudom honnan szerezhetsz
csavarboltban találtam,annyi,hogy nem 4es hanem 5ös imbusz kell hozzá
Szeva! Vettem fasza elsőgumit, Bridgestont, 90%os 4500ért. Szinte alig használt. De a lényeg hogy idomhoz csavart nem találtam sehol. kéne pár a gumiba foglalt anyával. Nem is a csavar ralényeg, hanem az anya a lényeg, mert néhány helyen hiányzik. Ha valakinek van pár darab és megválna tőle, szivesen megvenném. Vagy ha valaki tud egy boltból venni, és elküldeni az mégjobb lenne. Szóljatok ha tudtok valamit!
Na,mitom eladva.
köszi az infót!közben megoldódott,de azért talomban tartom!
Nekem ez volt az első félévem, arra volt jó ez az idő hogy rájöttem, hogy nem is olyan egyszerű, és muszály leszek tanulni