Van olyan gumifoglalat is?Mert ha olyat tudsz venni valamerre felétek, akkor ha vennél nekem és elküldenéd akkor megköszönném. Persze fizetek mindent. Amúgy mennyi volt a gumis foglalat meg a csavar?
Ráadásul,ha kiszeded az elnyelő anyagot, akkor kicsit kevésbé is megy. Az sem ismeretlen dolog, hogy amikor egy edurósnak letörik egy zakónál a tompító, 1-2 körnél nemigen tud már többet menni,mert megragad a bicigli.Pár éve királyválasztón láttunk ilyet
na,az van ha hozzáéritetttem ak nem csinált smemit,aztán kicsit megkapargattam,ak meg felment maxra..ugyhogy kontakt hiba lehet ak a hőgomba meg a saru castlakozojánál? maj befujom ien tisztito sprével
stevehuffnagel
ha kiszeded a kipuffból a gyapotot csunya éles hangja lesz a haverom apriliaján mi kipróbáltuk és nekünk(neki) ugy vált be h teljesen teletömtük de fullra bele kellett döngölni akkor jó mély hangja lett
de lehet h ez igy nem szakszerű kérdezz meg másokat is
már én is szívesen tartanék ott...ma már végre helyére került az első, hátsó futómű..holnap talpra is áll.. aztán jön a leves.. ami nem lesz 1szerű.. idom faragás
én kicseréltem az összes idomcsavart,de ilyen gumifoglalatot nem tudom honnan szerezhetsz
csavarboltban találtam,annyi,hogy nem 4es hanem 5ös imbusz kell hozzá
Szeva! Vettem fasza elsőgumit, Bridgestont, 90%os 4500ért. Szinte alig használt. De a lényeg hogy idomhoz csavart nem találtam sehol. kéne pár a gumiba foglalt anyával. Nem is a csavar ralényeg, hanem az anya a lényeg, mert néhány helyen hiányzik. Ha valakinek van pár darab és megválna tőle, szivesen megvenném. Vagy ha valaki tud egy boltból venni, és elküldeni az mégjobb lenne. Szóljatok ha tudtok valamit!
ha kiszeded a kipuffból a gyapotot csunya éles hangja lesz a haverom apriliaján mi kipróbáltuk és nekünk(neki) ugy vált be h teljesen teletömtük de fullra bele kellett döngölni akkor jó mély hangja lett
de lehet h ez igy nem szakszerű kérdezz meg másokat is
csavarboltban találtam,annyi,hogy nem 4es hanem 5ös imbusz kell hozzá