Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én is rendesen kopaszodom,meg mióta ide járok dohányzom,jéééé
ott kezdtem tavaly..aztan 2. hét után úgy jöttem haza h uuutááloom..és h kifingottam idegileg
Én BME és közlekedésmérnöki Bár most már gépész szakos
Győrben vok. közlekedésmérnökin, de ott is van jópár buktatós tárgy... első félév szerintem csak szoktató időszak volt..,de a mito projectnek mindenesetre jót tett
nekem is így indult,6db 4-es de azóta tart a hanyatlás
Miskolci Egyetem Gépészmérnöki Kar, és ez nem tanulmányi ösztöndíj amit mondtam, és az nem lesz következő féllévben sem, mert eléggé szarul sikerült ez a félév
nekem most hála égnek jó lett, bár ez volt még csak az első.. lessz itt még nemulass
dejó,hogy ezt a félévemet is elbasztam
hehe.. jó dolog az ösztöndíj.. bár nekem most lesz az első időszakom h kapom azt is..
melyik suliba jársz?
Srácok! A kipuffomon mit változtat, ha az üveggyapotot kiszedem? Hogy lehet belőle jobb hangot kihozni?(nem mintha most rossz lenne)
Még viccesek is vagyunk mostanában? Szerencséd hogy tényleg sokkal jobban tanulsz nálam
a semmiért
de majd meglátod becuppantod
Nekem most hengerfelújítás, új dugó, új fényezés, új gumik. Erre rá is megy az összes ösztöndíjam MÉg szerencse hogy az egyetem jól fizet
én meg a Frecciát pakolom át Mito kasztniba.. oylan evo féleség lesz félig utángyárott üvegszálas idomokkal
Prevent autópolírozó pasztát vettem, azzal csináltam. 850Ft volt egy nagy tubus. Még egyszer rászaladok a kipuffra, aztán nekem is jön a váz, csak még nincs itthon a kicsike, a téli felújítás folyik épp rajta haver garázsában.
jaja,arra én is kíváncsi lennék,mert hamarosan én is nekiállok polírozni
csinos..milyen pasztát hazsnáltál ? nekem nem akar ennyire tükrösödni a vázam..lehet még dolgoznom kell rajta később
0670 38 59 600 bencsik attila
endurokkal foglalkozik de amikor multkor voltm nálla volt ott lebaszva 1 mito elsőkerék komletten tárcsával,gumival, ott ajálgatta nekem h vegyem meg sm keréknek..vmi 20körül akarta adni,hivd fel hátha megvan neki még
rajva van a kábel és kontakt sptével befujkáltem,de semmi életjel
Kicsit lepolíroztama kipuffot. Sztem jó lesz!
Szeva! A visszapillantóba mennyibe kerül kb az tükör?
SRÁCOK KÉNE SOS-BE EGY MITO ELSŐKERÉK(25ös tengelyes)
valaki segítsen ha tud valahol valamit!
a hőgombán is rajt a kábel? .. passz..kontaktspraizd át a csatlakozókat..de magában a műszerben is meghalhat szerintem vmi
sztetek mi halhatott be a vőzhőfok mérőn? hőgombát most cseréltem,vezetékek rajta vannak a kijelzőnél.. mien cuc van még ebbe,ami beszarhatott?