egyszer eljött velünk motorozni de akkor is megmakkant a gépe már nem is tudom mi lett vele de vitt vele igaz akkor vmi fojtott elektronika volt benne (45paci) de nagyon durva volt
Sziasztok!
Önindító motorba keresek szénkefét. ("91-es moci - nem indít, csak kerreg/zizeg -új aksival), Hol lehet ilyet kapni?
Egyéb gumi-ajánlatok a szezonra? Hol érdemes nézelődni?
Csáőó Fiúk
rég jártam már erre, de már jön a szezon
nem tud vki olcsón 94es mitohoz főtengelyt? meg esetleg elő kerékhez, spirál amibe belemegyek, ami meghajtja a kilométerórát. Köszi
Asszem Pedróza (Malek Gábor) keres akkor egy donor motort aminek a blokkja egészséges.
Én meg csak kivéncsi voltam,nem láttam még ilyet belülről(nsr250-est)
Jet,az egyfajta gyorsítórendszer, ennek a fűvókája a jet fúvóka.
ha kis gázról hirtelen rántasz egy nyelet, kissé dúsabb keverék kell, mint ha lassan gyorsítasz, ezt intézi a jet.
Igen az övéről, és én még nem látam ilyen főtengőt. Ez egy darabból van kovácsolva-köszörülve, és mint egy 4t motor összerakós a hajtórúd alsó szem, vagy hogy?
Gondolom simsonos komád sp nsr-je miatt kérdezed.
én is ugytudom nem,de ha valaki meg is machinálná,az is egy vagyon lenne mint az uj tengely,de koránt sem biztos hogy jólenne.
én tudok egy nsr-ről aminek meglett csinálva a főtengelye de azis horror pénz volt.
Javitási mód:
Önindító motorba keresek szénkefét. ("91-es moci - nem indít, csak kerreg/zizeg -új aksival), Hol lehet ilyet kapni?
Egyéb gumi-ajánlatok a szezonra? Hol érdemes nézelődni?
De mennék már én is ki...
rég jártam már erre, de már jön a szezon
nem tud vki olcsón 94es mitohoz főtengelyt? meg esetleg elő kerékhez, spirál amibe belemegyek, ami meghajtja a kilométerórát. Köszi
Én meg csak kivéncsi voltam,nem láttam még ilyet belülről(nsr250-est)
ha kis gázról hirtelen rántasz egy nyelet, kissé dúsabb keverék kell, mint ha lassan gyorsítasz, ezt intézi a jet.
én is ugytudom nem,de ha valaki meg is machinálná,az is egy vagyon lenne mint az uj tengely,de koránt sem biztos hogy jólenne.
én tudok egy nsr-ről aminek meglett csinálva a főtengelye de azis horror pénz volt.