Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én champion N2C-t használok bele
Az neked most tökéletes tavasz végén nyár elején egy b10eg-t venned kell!
elvileg BR 10EG de jó ien időbe az eggyel kisebb hőértékű is!
Csácsá
még egy kérdés mi a gyári gyertya a mito 2-es hez? mert ma nekem BR9EG-t adtak.
a gyújtáscuccra én is gondoltam,pénteken próbáljuk meg kicserélni aztán mocizzunk egyet enyém még márciusig aludni fog
holnap első dolgom azt lesz venni
kapod..:D de csak ha összefogadtad az olajcsöved a tartály alatt egy bilinccsel,amit mondtam
Lehet hogy nem kap elég naftát, vagy a gyújtáskábel is lehet szar.
Csácsá!
ha új a gyerta
miért dadog még mindíg?:S:S:S:S:S
mitől elhet?
köszi
sziasztok!
tudna nekem mondani valaki egy első lánckerék szimering méretet?
Próbáltam msn- kérdezni de azt írta hogy jelenleg nem alkalmas.
Hali! akkor csak hajrá Enyém szerencsére tipp-topp
Fahee-val mi történt?Nem tudja valaki?
email cimem edem18@citromail.hu az msn címem is ugyan ez. aztán majd beszéljünk meg egy találkát ha jönnek majd a jobb idők addig a mocimat is rendbe hozom remélhetőleg ahogy a kasszám engedi majd :D igaz már csak apróságok vannak az idomokat javíttatnom kell mert a fej és az oldalidomok mind töröttek. motorikussan hál istennek minden rendbe van vele eddig . ami még huzósabb lesz az a lánc le kell majd cserélnem de a szerelőm még azt mondta hogy egy kicsit várhatok vele
Oké persze benne vagyok
Hát nemtudom, az az igazság, hogy én még primán sosem ültem, sőt közelről sem nagyon láttam . Kérdezd meg Mitogerit, ő jobban otthon van ezekben!
hali. akkor összefuthatnánk majd egyszer kétszer motorozni! :) legalább nem egyedül kellene bolyonganom :)
Lenne még egy kérdésem.
A sima mito-ra rá lehet tenni a prima farokidomot?
Mert csak képeket láttam róla és nem tom hogy rá megy-e vagy nem.
Írj nekik egy ímélt, írd meg hogy milyen minta kéne, és majd mond egy árat a csávó, meg nekem küldött mintát is.
Thx!
George Design
Nézd meg itt.Én is innen rendeltem, szerintem nagyon olcsón dolgoznak.
pls!
Valaki Cagiva Mito Prima Matricaszettet szeretnék venni.
Hol keressem?
Húúúh bazz, elég sokat kellett gondolkodnom h mien csavarokról beszélsz.
De leesett Gummimuttern-set
Hali! A nyáron elég sokszor átszabtam azon a falun ahol laksz! Nem szoktál látni? Nekem gy piros mito-m van... Bükre meg Csepregre szoktam tekerni... Üdv