mito hütőjébe hogy folyik a viz? 1es vagy 2es kép szerint? 2es szerint ugye? mer nekem levan kötve a legfelső sor a hűtőbe,ugye az nem befojásolja a hütést meg a szabad kerintést a hűtőbe?
am én rajzoltam,jó szar lett, minidg is azar voltam rajzból
Nem a 2 oldali szelvényre merőleges összekötő elemre támaszkodik 1 rugóstag,hanem kívűlre tették így egyből hosszanti irányban vezeti be az erőt a vázba
A hátsó felfüggesztés pedig nem fejt ki nyíró irányban erőt a vázra,mivel nem az összekötő elemre támaszkodik,hanem a hosszanti szelvényre,így csak nyomófeszültség keletkezik,ami szintén kedvezőbb(ezt már én találtam ki )
Okés,a faridomon 2 főtengő 15 szelep(de inkább 16) és 3 veztengely felirat szerepel,ha 16 szelep akkor sorban van 4 henger a vw vr6os blokkjához hasonlóan kis hengerszögű V alakú elrendezés van és 2 dugó jut egy főtengelyre,amik egymással szemben forognak így kiegyenlítik egymást és nincs a giroszkópikus hatás,ami miatt sokkal könnyebb a kanyarba bedönteni a motort,jobb a kezelhetősége. Ez volt az elrendezés lényege. A 3 veztengely közül a középső a kipufogó oldalt vezérli a 2 szélső pedig a szívót. Egyebet nem tudok mondani
jajajaja, ez a gumis anya kéne, csavart végülis tudok venni csavarboltba, csak ezt nem találtam
ha drága akkor csak vagy 6-8 db kéne, ha nem annyira, akkor vagy 30. MOnd meg menniybe kerül, csavarral vagy anélkül, és megmondom mennyi kell!
am én rajzoltam,jó szar lett, minidg is azar voltam rajzból
2000ft/6db
ha drága akkor csak vagy 6-8 db kéne, ha nem annyira, akkor vagy 30. MOnd meg menniybe kerül, csavarral vagy anélkül, és megmondom mennyi kell!