Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én ma motoroztam, 8-9 fok volt
tél van,baszódás,semmittevés
mi ez a halottság itt?
Sziasztok! Eladó a mitom , napersze azért nem akciós áron (nem sürgős)...
A köbcentikhez hozzácsapok majd egy nullát, éljen a korlátlan jogsi...

ultradögös black birdöm

Húúde várom már a nyarat... de gondolom ti is...

Üdv!
Nem kell szidni jó volt az lada lámpa 4ever
okok.. utánaolvasta ma gélnek, mostmár tiszta..
gondolom.
autó ködlámpa:) gyönyörű volt:D
Tamburini part 2
Hámivolt ebbe bászki? Valami igen paraszt rakhatott beel lámpát:D
Az üvegszálast ne kombináld a műanyaggal...
Mi nem tiszta? A formaleválasztó anyag, azért van hogy ne ragadjon rá/bele a sablonodba az idom, a gél meg azért van (tudtommal), hogy a felület szebb és színes legyen. A fólia szerintem nem befutó, de tapasztalatom nincs... Én a kritikus dolgokat kiragasztottam festőszalaggal, és azt kentem le zsírral és úgy vettem le a formát (de én üvegszálas sablont csináltam)... Egy oldalidom esetében ez idő és szalag igényes... De úgy tuti nem kúrod össze más idomját.

Ez a ZX7-R farokidom nyers festetlen, ez a gél-től fehér.
oldalidomról vennék csak mintát, ott nem lehetetlen a fóliát rányomogatni szépen, szerintem kiprobálo ma purhabot.. de előtte letesztelem máson.. nem szeretném összecseszni senkinek az idomát..:D
szóval e za formaleválasztósdi ami nem teljesen tiszta még nekem..hm.. Gerinek majd felvetem az ta fejidomot..
amúyg ez ta fejet is egész jutányos áron megkapnám valószínű, csak itt a feleslegg lecsiszolásán kívül, szintúgy pótolni is kell
amúgy magával a műygantával dolgoztam már.. a frecciánál volt h repedést azzal ragasztottam össze,+ a Trabim hűtőjének a felső csonkja is üvegszál erősítésú műygantával lett visszafogatva. .egész jól bírja a forró fagyállót..:D
:(
A fólia szerintem felejtős, mert úgy megmarja a műgyanta mint a pinty és belegyógyul a sablonodba az idom igen erősen...
Akkor kezdem a fejidommal, ennek egyik feléből hiányzik meg ketté tört, a 2ből egyet tuti hogy összetudnál hozni. Jutalékot ugyan nem kapok a Geritől, de szerintem meg tudtok egyezni vele. Szerintem még tudja kinél van a fejidom
A GÉL az egy anyag attól lesz színe, pl.: fehér, Egyébként meg ilyen sárgás/áttetszős színe van az üvegszálas motyónak...

Én még csak farodimot csináltam, egy lépésből nem bírtam levenni a formát, és nem is pur habot használtam, a fóliát nem nagyon tudom, hogy hogy fogod rátenni
Formaleválasztót én is használok, van ilyen formaleválasztó olajunk, de egyszer csúnyán beleragadt, azóta zsírt használok.

UI.: Még csak ismerkedek evvel a dologgal, aki jobban tudja kérem ne ordítsa le a fejem, hanem ossza meg velem/velünk a tapasztalatait, de olyanok akik hallottak már olyanról, aki látott embert aki ért az üvegszálas dolgokhoz ne fárasszanak.
na bocs a hüyleségekért.. utánaolvastam Dodor oldalán, ..szóval a formaleválasztó gél az megszilárdul, és vízzel oldva leválasztható az eredeti idomról...
no.. azt nekem si elárulhatná vki,h ilyen cuccot hol szerzek..:D
helo.
CAGIVA MITO ÖSSZES BONTOTT ALKATRÉSZE ELADO!
kérésre képet küldök.
érd:705377495
MSN:misoc160@freemail.hu
na..valami nekem nem tiszta:) mire érted h átlátszónak hagyom?
gélt nem szerzek, de formaleválasztónak szoktak zsírt,olajat is hazsnálni..
a formát ha öszejönne,akkor purhabbal próbálom levenni,úgy h előtte bevonom vékony fóliával az idomot,h ne tapajon rá, a tényleges idom készítésénél is szerintem a fólia lesz, amit utána vagy eltudok távolítani, vagy a kompozit szerves része lesz:D ..
ha már belekezdtünk, írhatnál pár ötlete,ha gondolod.. szívesen fogadnám :))
Hi! Engem érdekelne. Kb. milyen árat gondoltál érte? Levélben egyeztessünk: koch.peter@freemail.hu
én meg egy összekókányolt , kiegészítettet fogok valószínűleg venni,amibe beleerőltettek 1 típusidegen lámpát..szoval azzal is lesz meló..
sablont azt magam fogom elkészíteni haverom idomai alapján..
Egyébként még a Gerinek tartoznak egy sérült EVO fajidommal...
Mondjuk avval volna munka bőven, hogy ép hatásúnak látszódjon...
hát azt nemtom,nem cseréltem még soha...
Akitől szerzel sablont az a fejidom sablonját nem adja?
Mert akkor egyfüst alatt kikennéd azt is, iletve GÉL-t honnan tudsz szerezni?
Vagy átlátszónak hagyod?