Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nah és azt hol kapok Táboriék jót használnak?
Hát igen, a felső tűgörgőcsapágy is kész van, az is cserés!
hát biztos érdemes venni bele vmi minőségit,főleg ha 160as...
Jaja értem... Amúgy most akarok egy főtengelyt felújíttatni azért kérdeztem...
am ha jó áll ba van a hajtókarod ak nem kell hozányulni,csak időnként nézni kell,h h mien az álapota,me azé a 160as henger könnyebben hazavágja
az nem kell az van...
meg a 34es karbim...
A 160-as polini hengerhez vmi erősített hajtókarszett kell?
Mitogeritől hoztam minden cumót. fejidomot még vennem kell, oldalidomot pedig sablon alapján fogom kialakitani üvegszál+műgyantából
nem próbáltam még,ma hoztam el a szerelőtől,beálitotta a karbit,emg a ballansztengelyt,msotmá nem ráz a block.. monta h kipróbálta másik motorral azzal tök normálisan műxött,uh ott lesz a gyik a potméterel..
maj ha lesz időm megnézem,csak most egész nap nem voltam ithon,me csabán vizsgáztam meg minden..
na jó lett a powered?
hüvelyezés
hülyes 20körül,dugo 25körül
Srácok, mennyiben van egy hüvelyezés meg egy új dugó egy 160as Polini hengerbe?
15ér, és VHSB
hali
honnan vetted az evo idomokat?
a tankra nem háyntam rá,csak épp még nem száradt meg a ráokádott gitt :D
lassan talpraállíthatom majd a biriglit,
Szeva! Ki tudja nekem megmondani, hogy mennyiért hüveléyeznek egy hengert, és hol lehet ilyet csináltatni?(160as henger) Az is elég ha fúratom, vagy azt ilyennél már nem érdemes? Amúgy csakkis karcok vannak rajta. És egy 160as dugót mennyiért tudnék venni, és ezt hol érdemes, és milyet?
Asszem csak ennyi
árat mesélj papa,árat.meg hogy vhsb vagy phbh
az egykereket 2személlyel próbáld úgy hogy 1.be felpörögsz 7e-ig aztán hirtelen kuplung csőgáz kivágod és felkapja,1személlyel eltolja a seggét de kétszeméllyel megy,vagyis haverral nekünk mennt :)
nem kel lvkinek dell orto 34es siktolattyus karbi?
jó most mondtam valamit
Csak egy kakasosabb nsr :D
Nem kell 150LE, hogy gázra jöjjön fel az eleje .