Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

leglább kerekeztél is 1 kicsit
Jól van na, akkor volt meg kb. 2 hete a jogsim és 1 hete a simson-om. És amikor megvettem a simson-t, voltak bajai néha nem szeretett menni és úgy jó tisztességesen nekihúztam az MZ-nek is. :D:D Azóta már megfordult pár nagyobb gépecske is próbakörre a kezem alatt.
ak mi lenne ha ráültetnének 1 650es husabergre? az kicsit másképp jön kerékre mint 1 mz
na maj próbálkozunk
Sőt talán még túloztam is, de amikor haverom odadta h kerüljek vele egy kört oan 10-20 métert mentem mire letudtam tenni. Mondták is mien jól ment meg h menjek még 1et de modntam h nem. Persze azt se modntam h véletlenül volt az egykerekezés.
251-es ETZ tud jól megviccelni , mert annak max. 3 centit mozog a gázkarja.
csak kuplungal, úgy még 2be is fellehetne kínozni , de úgy csak állva.
tudom ugy az ezüst mito is feljött régen,igaz ak még nem szándékosan csak fordultunk ki,odavertem neki és jött kerékre
vagypedig 2személyel próbál ugy is könnyen jön de énis csak próbálgattam mig nem volt rajta az idom nem erre való
maj kiderül ha jobb idő lesz.. me a hóba vhogy nem jött kerékre elindulni se birtam ,csak kapart 1helybe én emg toltam ki a hóból
hát nekem rántásra nem jött
kuplungra is szögség volt elég komolyan
hát de mer mit kell mást csinálni? ahogy hogy feljöjön kerékre ahogy rántani kell meg rábazsni a kuplungot.. aztán h feljöjjön holtpontra meg ott tartani az má más tészta.. ahoz má tudni is kell... de ezt h felkapni,erre haverom is képes volt a szimoval,amikor tanitottuk,azelött motort csak képen látott,elmonduk hogy kell elindulni,lefullasztja,2.próba másik véglet,nyélgáz rá a kuplung..kerekezett 1 jót
de azé 1esbe fel lehet venni kerékre nem ha rántod?
Csak elég eccerűen felvázoltad
ennyi nekem is összejött már riskával:D
ak jó
nem erre való.de leeht vele ezt is,am meg én nem azt irtam h gázfröccs.. hanem ,h kuplung rádob, +ránt... tudo mh gázra nem fog csak ugy feljönni,nem 150le azér..
én már próbáltam idomok nélkül nagyon könnyen felveszi de sajnálom ilyenre használni
Azért nem egy gázfröccs és keréken van:D De majd meglátod h nem oylan eccerű mitn ahogy az elméletedet lefutattad:D Dea videón a srác jól tolja,... Gyakorlás kérdése végülis, de nem igazán erre való
http://www.youtube.com/watch?v...
ez a legkomolyabb mito kerekezés amit találtam.. azé ennek má vvan vmi köze a kerekezéshez
erősítem, hogy fel lehet én is felvettem már, de az véletlen volt
hát ak hogy?
Hát azért nem úgy megy az
eldobálni azt én se szeretném ,csak kerekezni vle am aszonták hogy 1esbe fel lehet venni kerékre simán amitot..ha meg 1stzer fenn van ak má csak belekell váltani és cső,oannan má oké a dolog...maj próbálkozok,eleinte azé idomok nélkül,biztos ami biztos
hát ebben sajna nem tudok segíteni de igazad van, mindennel lehet, csak gyakorlás kérdése, nekem vhogy ez annyira nem jön be, nem szeretném eldobálni a gépet