Elzártad a benzincsapot mikor elteted télire? Mert ha nem akkor pont azért nem indul mert tele van benzinnel. Én se zártam el és rendesen megszívta magát én se értetem szikra volt, aksi tekerte, kopresziót megnéztem redben volt az is és mikor visszatetem a gyeretyát mégsem indult. Kivetem a gyertyát és ugy inditóztam h kiverje magából a benzint. Jah persze ha neked is ezt kell csinálnod akkor a kis művelet alatt zárd el a benzincsapot.
ki lakik pest megyében ha tavasszal megy majd gurulni szoljon nekem is egyedül nem jo motorozni amugy itt az msn címem: aprilia20@hotmail.com amuyg ha mitohoz kell valami vegyél fel msn-re és adok telo számot ahonan tudsz szrezni alkatrészt
ma kitoltam a kicsike mitomat én nem veszem ki belőle az aksit inkább néha rá töltök egy kicsit nah nekem se indul öninditoval de ha betolod akkro pöcc-röff általában bejönn de most hó van ugy h felejtős
ha más nincs benzin a hengerbe és garantáltan be indul
valaki tudna nekem szerezni egy hátsó fékpedált!please elhagytam még novemberben azota áll am oci is nah boldog ujévet csáó
Hali mindenki!
A helyzet a következő.
December elején akksi ki motor letakar.
Aztán most akksi be motor kitakar.
Önindító forgat motor nem indul
Szikra van.
Bár narancssárga színű.
benzint is kap mert olyan a gyertya de a gép nem indul.
Vki segítsen pls!
hát nem sok, motorom most nincs
jó lenne venni vmi gépet minél hamarabb, azon agyaltam hogy veszek vmi pályagépet, azzal menni ringre néha, csak ide legközelebb(150km) az euro-ring van, kicsit nehézkes emiatt.
Utcán motorozni meg mióta ROmánia meg Bulgária EU tag lett olyan a forgalom van itt(kamion, személyautó), hogy életveszélyes még autózni is nem hogy motorozni. A másik meg minden utca sarkon trafipax. Neked lett azóta vmi?
nekem is csnálta Mitom még annó, annyi volt a baja, hogy van egy poti a powermotor kihajtásán(azon a tengelyen amire a bowdeneket beakasztod)
a potinak 3 lába van asszem, hogy a szélsők az irányok, a kétirány fel kell cserélni
nekem annyi volt a gond és megjavult, próbáld meg hátha...
BUÉK
csak a csatlakozóban cseréld meg a két vezetéket, ha nem akkor nem áll semmiből vissza cserélni
ha más nincs benzin a hengerbe és garantáltan be indul
valaki tudna nekem szerezni egy hátsó fékpedált!please elhagytam még novemberben azota áll am oci is nah boldog ujévet csáó
A helyzet a következő.
December elején akksi ki motor letakar.
Aztán most akksi be motor kitakar.
Önindító forgat motor nem indul
Szikra van.
Bár narancssárga színű.
benzint is kap mert olyan a gyertya de a gép nem indul.
Vki segítsen pls!
jó lenne venni vmi gépet minél hamarabb, azon agyaltam hogy veszek vmi pályagépet, azzal menni ringre néha, csak ide legközelebb(150km) az euro-ring van, kicsit nehézkes emiatt.
Utcán motorozni meg mióta ROmánia meg Bulgária EU tag lett olyan a forgalom van itt(kamion, személyautó), hogy életveszélyes még autózni is nem hogy motorozni. A másik meg minden utca sarkon trafipax. Neked lett azóta vmi?
peterman a mito óta veled mi újság arra ?
a potinak 3 lába van asszem, hogy a szélsők az irányok, a kétirány fel kell cserélni
nekem annyi volt a gond és megjavult, próbáld meg hátha...
BUÉK
Megvan még az a hiányos mitod?