Az még nem mostanában lesz,mert kicsit el vagyok havazva,de ez a terv: mindenről amit polírozok leszedem a sorjákat,hogy szebb legyen a felület. Amiket polírozok az a lábtartók,váltókar,fékkar, láncállító négyszög csúszka, ha lesz türelmem akkor a himbarendszer, kipufogó dob,egyelőre ennyi.
Na hali! Megtöröm a csendet vmi jó kis témával!
Vettem tegnap fasza,fadobozos csiszoló-polírozó szettet,elég jó,mert van kicsi-nagy fej, mindenhova befér. Már csak egy satupad kéne a pincébe Neki is álltam leszedni a sorjákat a lábtartókról,aztán durva vászon,puha vászon,vizesen stb stb Majd dobok fel képet,ha jutottam vmire
pont azt néztem h mikor vált elég nehézkesen akar ujra pörögni meg sokat esik vissza a fordulatszámmérő meg azért mikor piros előtt visszalökte a csávó mert ő motorfékezik 1et azért az már kemény volt!Kiváncsi vagyok rá!
Vettem tegnap fasza,fadobozos csiszoló-polírozó szettet,elég jó,mert van kicsi-nagy fej, mindenhova befér. Már csak egy satupad kéne a pincébe Neki is álltam leszedni a sorjákat a lábtartókról,aztán durva vászon,puha vászon,vizesen stb stb Majd dobok fel képet,ha jutottam vmire
lassan én si dobom össze a gépet: blokk satuadon, futómű sarokban.. keresd már elő nekem légyszi a spanolókat
Price:219000 Ft (kiemelném ujfent uj lánc,akksi fékbetét teloszimering költségmentes..)
06705540998
gilera@vipmail.hu
összes kép itt található
http://motorinfo.hu/news_new.php?nid=7006&cat=&mid=1
003