Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

me nemjó?
Pirosan nem rossz de milyen lehet kéken
:D
jah,de mostmár szereztem oan izzókat ohzzá amik nem melegednek,ugyhogynem olvad le róla
Még mindig szigetelő szalag?:O
jah
mizu fire?megcsin világítást?
Csá! Valaki meg tudná mondani hogy egy fordított telóba mennyi a szimering és az olaj.
Az még nem mostanában lesz,mert kicsit el vagyok havazva,de ez a terv: mindenről amit polírozok leszedem a sorjákat,hogy szebb legyen a felület. Amiket polírozok az a lábtartók,váltókar,fékkar, láncállító négyszög csúszka, ha lesz türelmem akkor a himbarendszer, kipufogó dob,egyelőre ennyi.
gratula ! a gépről és az elkészült művekről is dobjál képet mert kíváncsi lettem
Na hali! Megtöröm a csendet vmi jó kis témával!
Vettem tegnap fasza,fadobozos csiszoló-polírozó szettet,elég jó,mert van kicsi-nagy fej, mindenhova befér. Már csak egy satupad kéne a pincébe Neki is álltam leszedni a sorjákat a lábtartókról,aztán durva vászon,puha vászon,vizesen stb stb Majd dobok fel képet,ha jutottam vmire
Az új gépem
frankó lett a kis zümi
lassan én si dobom össze a gépet: blokk satuadon, futómű sarokban.. keresd már elő nekem légyszi a spanolókat
Cagiva mito 125,1994es,motorjában 6000km,gyönyörűszép állapotban,gyári fényezés,újfajta mito evo 6küllős kerekekkel,mindene működik(power,indexek,fényszórók,tölés,indító,km-óra stb).Új lánc,elsőfékbetét,folyadékok,teleszkópban új szimeringek,új akkumulátor,teljesen költségmentes.A motorhoz jár 1 garnitúra utcai gumi,4db index.3küllős kerekekkel olcsóbb!A motornak nincsen forgalmi engedélye,segédmotorként használható!
Price:219000 Ft (kiemelném ujfent uj lánc,akksi fékbetét teloszimering költségmentes..)
06705540998
gilera@vipmail.hu
összes kép itt található
pont azt néztem h mikor vált elég nehézkesen akar ujra pörögni meg sokat esik vissza a fordulatszámmérő meg azért mikor piros előtt visszalökte a csávó mert ő motorfékezik 1et azért az már kemény volt!Kiváncsi vagyok rá!
hmm... elég kemény a mito, de azért jó végignézni az első mitoktól a legújabbakig
Nekem bejön... De mintha nem menne oylan jól
IGAZAD VAN
Hát én még mindig nem szoktam meg az új külsőt,de "szerencsére" nem is kell...
űj mito:

http://motorinfo.hu/news_new.php?nid=7006&cat=&mid=1
003
Na azééé
neeeem nekem a kawasaki-ban Azért ezekben a mai gépekben más fajta műanyag van mint azokban a 30éves gépekben