Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szewasztok a MITO-m még mindig eladó ha valakit érdekel vagy tudtok olyat aki szeretne ilyen motort szóljatok neki és viheti!Információkat kérdezni lehet tölem!Ezek a legfrissebb képek a motorrol!
Nem is tudom minek válaszoltam a kérdésedre gondolhattam volna ha válaszolok még egy böfögést se bírsz bebökni a válaszra.Azt nem értem az ilyen emberek minek kérdeznek.Ebben a topicban mostanában ez a rendszer
hali ha tőlem kérdeted akkor én nem karesz vagyok
szimmering lesz?
Te nem a Karesz vagy?
mitohoz kellene nekem lánckerék szimmering tud vki újan? 91 évj
8e ért eladom a vázat és lengőt ha érdekel!(egyben)
okok már lebeszéltük
aham értem
Tassinari,má írni se tudok..
Majd el akarom adni a gyári dobomat,kipolírozva,újrafújva hőállóval,esetleg új gyapottal,mennyit lehet érte kérni? Érdekel-e vkit?
vforce team tassarini racing....
üdv,másik topicban irtam neked választ és az igen,sp henger,ugyanannyi felömlő min a gyári csak kicsit nagyobbak meg a kipufogója más nagyon.
jah Geri ha a vforce3-ra meg vna az ár majd azért zólj... Hátha
Az Sp henger, de ugynan annyi felömlő van rajta mint az átlag hengeren... Csak bövitett kipunyilás meg ez az
geri
az mien henger volt amiről tettél képet pár oldallal lejjebb? és oan marhasok felömlő leömlő meg minden van benne,az az a sp henger vagy mi? az gyárilag oan,vagy min voltak azok,és hány le a gép tőle?ja meg 1 hűtő menyibe kerül mitohoz?
Mitogerinek tényleg jó cuccai vannak. tudom ajánlani én is. már vásárolt tőle egyik barátom és meg volt elégedve a cuccal és az ár is jó volt!
nálam van tuninghenger,hengerfej,membránszett.továbbá minden motorikus alkatrész.
Hát honlapot nem igazán tudok, de hengereket ezt azt tudok, ha érdekel...
hello tudna vki segíteni? olyan honlap kellene ahol mitohoz lenne henger akár tuning is, főtengő, csapágyak meg ilyen belső kiegéstítők érdekelnének. köszönöm
mi a faszt kell enyit várni egy hengerre tele van a faszom basszus már november óta várom a hengert meg mitom áwáá kurva életbe már viszont jót krosz gépeztem a hóban meg jégen mint a salakmotorosok xd
Ehh nemis! Az tájékoztat, hogy gyenge gyenge, húzzadmég, csak tötymörögsz
Egümotorson lehet venni, de beállitani olyan emberhez vigyed aki ért az ilyenkehez... Ha jól van bekötve elméletileg akkor viszintbe van zárva, és ha jól emlékszemfelfele tartalék, lefele meg nyitva(de ettől eltérhet a tied csak hátha:D)
Hát igen de sajnos annyira nem s merem