Szewasztok a MITO-m még mindig eladó ha valakit érdekel vagy tudtok olyat aki szeretne ilyen motort szóljatok neki és viheti!Információkat kérdezni lehet tölem!Ezek a legfrissebb képek a motorrol!
Nem is tudom minek válaszoltam a kérdésedre gondolhattam volna ha válaszolok még egy böfögést se bírsz bebökni a válaszra.Azt nem értem az ilyen emberek minek kérdeznek.Ebben a topicban mostanában ez a rendszer
geri
az mien henger volt amiről tettél képet pár oldallal lejjebb? és oan marhasok felömlő leömlő meg minden van benne,az az a sp henger vagy mi? az gyárilag oan,vagy min voltak azok,és hány le a gép tőle?ja meg 1 hűtő menyibe kerül mitohoz?
hello tudna vki segíteni? olyan honlap kellene ahol mitohoz lenne henger akár tuning is, főtengő, csapágyak meg ilyen belső kiegéstítők érdekelnének. köszönöm
mi a faszt kell enyit várni egy hengerre tele van a faszom basszus már november óta várom a hengert meg mitom áwáá kurva életbe már viszont jót krosz gépeztem a hóban meg jégen mint a salakmotorosok xd
Egümotorson lehet venni, de beállitani olyan emberhez vigyed aki ért az ilyenkehez... Ha jól van bekötve elméletileg akkor viszintbe van zárva, és ha jól emlékszemfelfele tartalék, lefele meg nyitva(de ettől eltérhet a tied csak hátha:D)
szimmering lesz?
az mien henger volt amiről tettél képet pár oldallal lejjebb? és oan marhasok felömlő leömlő meg minden van benne,az az a sp henger vagy mi? az gyárilag oan,vagy min voltak azok,és hány le a gép tőle?ja meg 1 hűtő menyibe kerül mitohoz?