hali
te mit tudsz a mito kiegyensúlyozo tengelyről? mer az van havernál,hogy magas fordualton ráz a block,az valszeg az éleeht me nincs jl beálitva nem? hogy lehet bálitani ?
Hát, nem igazán.. Pontosan kéne lemérni.. + megfuratod-e a hengert vagy nem.. De érdemes furatni, ha már egyszer szét van szedve és utána tip top lesz. (fúrást is tudok intézni ha behozod) A Huskyba csak Wössnert tudok, az kicsivel drágább (20-21)
A szettben benne van a dugó, a gyűrűk, a csapszeg és a zégergyűrűk. A tűgörgő külön van, 2500Ft. Attól függ hogy van-e hogy milyen méretű dugó kell. De ha nincs 1-2 nap. Huskyhoz csak rendelni tudok, de az macárásabb, kell neki 1-2 hét. De megoldható.
Helyileg Ajkán vagyok. Itt mindenki fikázza a Vertexet, úgyhogy ha nem gond h kicsit drágább akkor Prox.. De rengeteg Vertexet is beraktam már és no problem vele.... Úgyhogy én mindkettőt ajánlom
HEJ!
Van egy 1994es kereklámpás fordított villás lucky exploreres mitom,nem rendszámos,szép állapotban,dugóban 6e km,új lánc,költségmentes állapot,érdekel valakit?
Nemlesz drága..
Bazz, akkóó én is nepper vagyok? Nem is merek többet irni ide
Pedig én csak válaszolok mindig a kérdésekre... Na jó, meg néha hozzászólok a dolgokhoz Dehát ez a fórum lényege, nem?
Nekem is megszorult a Vertex az apriliaba! Ez tette be a kulcsot, ezért lett nagyobb! Szóval én sem pártolom, legalábbis apriliahoz nem! LEhet, hogy csak egy széria volt hibás, de nem egészen stimmelhetett valami.... ÉS emlékszem, az első Vertexel szét lett szedve 1500 km után, majdnem rosszabbul nézett ki, mint a 20 e km-t futott asso....
Lenne egy életbevágó kérdésem,nemtudja vki hogy vonaton a bicikliszállító vagonra fellehet rakni motort?
Pls gyors választ szeretnék!
Előre is köszönöm
Spearow
A power működése az kapcsolatban van az akkuval?
Mondjuk ha merülőben van az akku akkor lehetséges az hogy a power nem tökéletesen működik?
a kuplungkosárról van lehajtva a kiegyensúlyozótengely,egy közfogaskerékkel.
te mit tudsz a mito kiegyensúlyozo tengelyről? mer az van havernál,hogy magas fordualton ráz a block,az valszeg az éleeht me nincs jl beálitva nem? hogy lehet bálitani ?
Van egy 1994es kereklámpás fordított villás lucky exploreres mitom,nem rendszámos,szép állapotban,dugóban 6e km,új lánc,költségmentes állapot,érdekel valakit?
Nemlesz drága..
Pedig én csak válaszolok mindig a kérdésekre... Na jó, meg néha hozzászólok a dolgokhoz Dehát ez a fórum lényege, nem?