Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Király... Mit kezdjek én az Rs topikban?
villanymotor
mivel villanmotor nyitja...amúgy inkább rs125topicba kérdezz ilyet
nem tudja senkisem?
sztem nem,fel se fér az ajtón..meg hogy raknád fel,azé nem könnyű... sztem in k lábon menny vle
aham,és hol keressem kb ezt a képet meg leirást,azé van pár oldal itt má 1 jó álapotu mitonak kb mennyit kell menni órája szarrint? 170körül?
Üdv mindenkinek!

Lenne egy életbevágó kérdésem,nemtudja vki hogy vonaton a bicikliszállító vagonra fellehet rakni motort?

Pls gyors választ szeretnék!

Előre is köszönöm

Spearow
Hi Skacok!
A power működése az kapcsolatban van az akkuval?
Mondjuk ha merülőben van az akku akkor lehetséges az hogy a power nem tökéletesen működik?
Dugót már irtam, furás- hónolás 3000.
Mennyi lenne összesen a furatás meg a prox szett a DT-be?
olvass vissza a fórumba még kép is van betéve a beállításról.
a kuplungkosárról van lehajtva a kiegyensúlyozótengely,egy közfogaskerékkel.
hali
te mit tudsz a mito kiegyensúlyozo tengelyről? mer az van havernál,hogy magas fordualton ráz a block,az valszeg az éleeht me nincs jl beálitva nem? hogy lehet bálitani ?
Hát, nem igazán.. Pontosan kéne lemérni.. + megfuratod-e a hengert vagy nem.. De érdemes furatni, ha már egyszer szét van szedve és utána tip top lesz. (fúrást is tudok intézni ha behozod) A Huskyba csak Wössnert tudok, az kicsivel drágább (20-21)
mikroval mérd
OKé! Köszi, még mindenképpen írok, Az úgy jó méretnek hogy tolómérővel lemérem? Kb a huskíhoz is ennyi a prox?
A szettben benne van a dugó, a gyűrűk, a csapszeg és a zégergyűrűk. A tűgörgő külön van, 2500Ft. Attól függ hogy van-e hogy milyen méretű dugó kell. De ha nincs 1-2 nap. Huskyhoz csak rendelni tudok, de az macárásabb, kell neki 1-2 hét. De megoldható.
Még az a kérdésem hogy gyűrű, tűgörgő, csapszeg is van hozzá? Mennyi idő mire megérkezik vagy raktáron van? Husqvarna wr125öshez is van?
Helyileg Ajkán vagyok. Itt mindenki fikázza a Vertexet, úgyhogy ha nem gond h kicsit drágább akkor Prox.. De rengeteg Vertexet is beraktam már és no problem vele.... Úgyhogy én mindkettőt ajánlom
Köszi somarace! Te melyiket ajánlanád? És hogy veszprém megyén belül hol vagy?
HEJ!
Van egy 1994es kereklámpás fordított villás lucky exploreres mitom,nem rendszámos,szép állapotban,dugóban 6e km,új lánc,költségmentes állapot,érdekel valakit?
Nemlesz drága..
Bazz, akkóó én is nepper vagyok? Nem is merek többet irni ide
Pedig én csak válaszolok mindig a kérdésekre... Na jó, meg néha hozzászólok a dolgokhoz Dehát ez a fórum lényege, nem?
Helló mooki! Igen, tudok, 17900.- a Prox szett, 19900 a Vertex.
Nekem is megszorult a Vertex az apriliaba! Ez tette be a kulcsot, ezért lett nagyobb! Szóval én sem pártolom, legalábbis apriliahoz nem! LEhet, hogy csak egy széria volt hibás, de nem egészen stimmelhetett valami.... ÉS emlékszem, az első Vertexel szét lett szedve 1500 km után, majdnem rosszabbul nézett ki, mint a 20 e km-t futott asso....
a mito blocckjába vn ien kiegyensulyozó tengely? és az hol van pontosna,és hogy kel beálitani h ne rázzon ugy magas fordulaton a motor?
van mv agusta faridom is de az sérült,üléssel együtt