ki ért a powerhez?
az mé van ha ráadom a gyujtást és kinyit bezár fojamatosan? nem akar leálni ,meg mikor van nyitva? amikor a elöl lévő bovdenre mutat a nyil?
Na igen,külön filckorongot meg fejet én is veszek még,mert ez csak a kis helyekre,sarkokra jó. Amúgy OBI és 2200.- Ft. Meg még vmi magas fodulatú kis kézi gépre vadászok,hogy könnyebb legyen vele dolgozni,mint fúróval.
lehet hogy nem egy csúcsminőség de a célnak megfelel, ami a lényeg.ügyes szett ez én is gondolkodtam ilyenen, de még nem jutottam el addig hogy vegyek is.
ejjha.. fúróba fogható fejest +1 filckorongot én is beszerváltam tegnap, mivel kézzel tényleg elég neccesen lehetne igazi tükrös felületet kialakitani,
ezt a szettet hol vetted?
helyzetjelző az elvileg csak azé van ha álsz , ak meg nem tökmind1 h mien szinü? max asziszi hogy láttal álok amikor szembe va na motor
nálunk iesmiér nem szólnak a rendőrök.. még a 125/50ér se szólnak
hát de a festék is ien müanyag alapú kakk, szval is leolvad ha aról van szó..filc
én a szigszallagra esküszöm,az jó dolog
am elvielg lehet kapni szines izzót,csak nemtom hol itt kérdeztem pár autosboltot.."létezik,de nekem nincs"..am haveromnak van 2 piros,ami gyárilag piros monta elküldi postán ,az lesz az első lámpába
de figyeljél rá ha oan az izzó h nagyon melegszik ak leolvad róla meg minden... nekem oan izzók vanak amik nem melegednek azé műxik a szigszallagos téma
az mé van ha ráadom a gyujtást és kinyit bezár fojamatosan? nem akar leálni ,meg mikor van nyitva? amikor a elöl lévő bovdenre mutat a nyil?
ezt a szettet hol vetted?
na mot mek robbangtatunk kicsit haverral aztán jövök
nálunk iesmiér nem szólnak a rendőrök.. még a 125/50ér se szólnak
én a szigszallagra esküszöm,az jó dolog
am elvielg lehet kapni szines izzót,csak nemtom hol itt kérdeztem pár autosboltot.."létezik,de nekem nincs"..am haveromnak van 2 piros,ami gyárilag piros monta elküldi postán ,az lesz az első lámpába