Szarul, de büszkén Még halogatom a cuccokat tavaszra még lemek vele úgydöntöttem 1-2ezret és utánna( meg arra a pénz is meglesz)... Most csak apróságok lesznek ami nem nagy költségvetést igényel!
Eléggé pang a topic,látszik tél van... Szereléssel,felújítással ki hogy áll?
Polírozáshoz kéne kis segítség: mennyiért lehet kb kapni fúróba befogható különböző érdességű csiszolófejeket? El akarom tüntetni a lábtartókról,fék- és váltókarról a villahídról a sorjákat és úgy tükörfényesre csinálni. Meg itt van addig is pár kép:
nem azért kérdeztem én is vettem már tőlle több dolgot pl: blokkot powermotort meg apróságokat ...... ( a powermotor szar volt de kicserélte ) csak arra a karbira nekem is fájt a fogam
Igen,tőle van!
több cuccot is rendeltem tőle már és minden rendben volt!
akármilyen hihetetlen is de nekem eddig csak pozitív tapasztalataim vannak a sráccal!
Én emo... az hát... Pfff... szét vok lyuggatva nem? NEM VOK EMO... nem tom honnan szültétek... nem mászkálok halál feketében nem vagdalom az ereimet...
120jah hát ott már dögleni akar megfele mondjuk hogy 110síkuton ha szadista állat vagy megvárod a 115öt és ha mocsok dingo akkor 120nál bevigyorogsz a motorodat kimélő Z3 mellé
Polírozáshoz kéne kis segítség: mennyiért lehet kb kapni fúróba befogható különböző érdességű csiszolófejeket? El akarom tüntetni a lábtartókról,fék- és váltókarról a villahídról a sorjákat és úgy tükörfényesre csinálni. Meg itt van addig is pár kép:
van valakinek evohoz komplett kuplungkar?nagyon megköszönném az ár is érdekelne
az se baj h ha nem ez evo-é csak jó állapotban legyen és fekete
mail. gyene_tamas@freemail.hu
érd:705377495
MSN:misoc160@freemail.hu
Mindez egy gyönyörű lucky exploreres kereklámpás testbe öntve.Akár versenycélra is.
NOS?
több cuccot is rendeltem tőle már és minden rendben volt!
akármilyen hihetetlen is de nekem eddig csak pozitív tapasztalataim vannak a sráccal!
hallottam hogy milyen 120-akat megy a TZR... :P