Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hátz most még csak piros szikszallag h kipróbáljam hogy néz ki ,de majd lesz piros helyzetjelző,nálunk lehet kapni csomo szinüt az autos boltba..haveropm aszonta 3-5 ft közt van párba..
Piros helyzetjelzőt tegyél bele! Lehet olyat kapni, csak baromi ritka. Én is kerestem, de ahol tartanak, ott épp elfogyott.Úgyhogy kékre cseréltem az összeset. Csak a vízhőfokmérőben kisebb égő van. De nekem baromi jól néz ki ezzel a kék műszerfalvilágítással
yamaha xtz 660 blokk.superMONO a gép
Csak mert én az összeset pirosra akarom csak itt nálunk sehol nem lehet iylent kapni:S Ledes meg sztem túl erősen világitaná egyponton...
Piros helyzetjelzőt tettél bele? Vagy csak a "burát" szienzted be?:O
Jól néz ki!
Hogy csináltad?
majd gyere vmikor msn-re.. kíváncsívá tettél tegnap..
Ez TDM 800 blokk benn? Nem lehet sámli
A Mito vázában hátul van 2 kereszt-elem,egyikre támaszkodik a himbarendszer másikra a rugóstag és elég érdekesen fér el egy V blokk,mert pont belelógna a hátsó henger(sor) feje,ezért megnézném ezt szétszedve
Sztem V2...
Ilyenből jöhet még 4ütem,de milyen blokk? V2/V4?
Karácsony van jó kajával megtömöm a hasam, kimegyek a garázsba megnézem a vasam.Csorgatom a nyálam elmennék egy körre,bánatomban gyorsan rámegyek egy sörre!Kurvára várom már a nyarat,kínomba zabálok egy kis halat.Ezt így addig addig csinálom,míg az egészet sugárban kihányom.Azt mondom erre motoros barátom,motorozás nélkül t se ér a karácsony! Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Egy kis finomság karácsonyra.
Kellemes Ünnepket minden motorostársunknak
Ez qva jó :D Nagyon tetszik
csak az elejét
Hát te tod!
Mármint a váznak
Csak a húzott vagy az öntvény részét is polírozod?
tuti h jó nekem a bovdenes megoldás..
Te tuti nem kell neked az a power elektronika?
Viszont :)..
de nekem most si full olaj a mancsom